2777
2789
عنوان

کرونا و ابریزش بینی

1392 بازدید | 25 پست

سلام خانوما کسی بوده کرونا داشته و تب نداشته و ابریزش بینی هم داشته؟من از سه روز پیش گلودرد داشتم رفتم دکتر دوتا پنی سیلین زدم و کتورولاک و بعدش گلودردم بهتر شد و سرفه شدید داشتم و سردرد و یخورده بدن درد از دیشب سرفم بهتر شده و ابریزش بینی و عطسه و سردرد دارم و حس میکنم بو و مزه نمیفهمم به نظرتون میشه کرونا باشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم ممکنه کرونا باشه مایعات گرم و دمنوش بخور استراحت خیلی کن محض احتیاط تو خونه رعایت کنین اتاق جدا باش اگه رو به بهبودی که چه بهتر اگه خدای نکرده حس کردی داری بدتر میشی دوباره برو دکتر ..ممکنه سرماخوردگی باشه اما چون تو دوره همه گیری کرونا هستیم این احتمال هم درنظر بگیر و رعایت کن

چون بویایی چشایی نداری اره احتمال زیاد

اخه من فکر کردم یه سرماخوردگیه دکترم گفت احتمالا سرماخوردگیه و من دیروز دخترمو بردم پارک البته دست ب جایی نزدم پیش کسیم نرفتم خلوت بود ولی عذاب وجدان گرفتم امروز ک بویاییمو از دست دادم میگم نکنه کرونا دارم

بله عزیزم ممکنه کرونا باشه مایعات گرم و دمنوش بخور استراحت خیلی کن محض احتیاط تو خونه رعایت کنین اتا ...

اخه کار از کار گذشته پیش دخترم و شوهرم و اینا بودم البته با ماسک ولی اتاقم جدا نیس

جدا؟پس چرا میگن تب بالا داره کرونا

جزء علایمشه. ولی لزوما کسی که کرونا میگیره همه علائم رونداره. بویایی نداشتن نشانه تقریباً قطعیه که کرونا هست. 

آموزش ریاضی دبیرستان به صورت رایگان در کانال آپارات https://www.aparat.com/riazi.motevasete/
اخه کار از کار گذشته پیش دخترم و شوهرم و اینا بودم البته با ماسک ولی اتاقم جدا نیس

ان شالله که مشکلی نداری و زود خوب میشی. ولی حتما رعایت کن. هم برای شوهر و دخترت و هم کسای دیگه.

آموزش ریاضی دبیرستان به صورت رایگان در کانال آپارات https://www.aparat.com/riazi.motevasete/

lمن کرونا گرفتم و خوب شدم 

رفتم دکتر فکر میکردم سرما خوردگیه 

همه علاعم مثل سرما خوردگی بود دکتره گفت تنها تفاوت کرونا با آنفولانزا و سرما خوردگی در همون آبریزش بینی هستش که من نداشتم 

یعنی گفت اگه آبریزش بینی داشتی کرونا نبود ولی چون نداری کروناست که بعد چند روز هم تست دادم مثبت بود

ان شاالله چیزی نمیشه حداقل خونه کسی دیگه نرو فرض رو بر کرونا بذار و خودتون رو قرنطینه کنین ان شاالله که خوب میشی زود

حالا من یه روز سردرد و گلودرد داشتم دوروزم آبریزش بینی عطسه زیاد بعدش بویایی چشایی به طور کامل یه روز نداشتم روزای بعدشم بویایی و چشاییم ضعیف شد دخترم همزمان بامن اسهال استفراغ خفیف با دل درد  وعطسه وآبریزش بینی داشت ولی شوهرم و پسرم هیچ علائمی نداشتن این میتونه کرونا باشه