2777
2789
عنوان

به زنی که ...

447 بازدید | 56 پست

۱۰ ساله صبح تا شب هر روز میره خونه‌ی مادرش و همه مواد غذایی و هرچی تو خونه شوهرش میبره واسه مامانش و خواهراش چی باید گفت چیکار باید کرد و اینکه بچه هم نداره! زن داداشمه آرزو داریم یک روز این زن تو خونش باشه داداشم هرچی زحمت میکشه خرج خانواده خودش میکنه 

دختر شیطونشونم;)

داداشت بهش پول نده 

من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته کارش درست نیست ولی با کمال احترام فک کنم ب شما هم ارتباط نداره.

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

بییخیال داداشت خودش باید یکاری کنه دیگه

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

بنظرم هرکس اختیار زندگی خودشو داره چیکار داری ب بقیه

دوست عزیز وقتی نظرت با من کاملا مخالفه لازم نیست پاچه من را بگیری عزیزم فقط بگو مخالفم منم برا اینکه شما از شوهر خود و یا هرکس دیگری ناراحتی میذارم پای کمبود های زندگیت و جوابتو نمیدم تشکرررر😂♥️

همه دخترا تقریبا همینکارو میکنن ولی به شوهراشون اجازه نمیدن یه چوب کبریت به خانواده خودش بده حتی سالی یبارم خواهرا و مادرشو دعوت نمیکنن ولی خانواده خودش فکر کن خونه خودشونه این دیگه قانونه 

داداشت و زنش باید در این مورد صحبت کنن نه ما

دیگه چقدر صحبت کنن خواستم نظر شماهم بدونم میخوان جدا بشن سر این موضوع من واقعا برای داداشم دلم میسوزه هر وقت از سرکار برمیگرده خونه این زن خونه نیست 

دختر شیطونشونم;)

بعدشم شاید خانواده دختره خیلی به داداشت اینا میرسن.ببین ی نفرو میشناسم خانواده دختر خیلی حامی دختر و دامادشونن حالا این دختر گیریم ی چیزی ببره خونه مادرش ب نظر ب خانواده شوهر ربطی نداره.اسی جان شاید زیادشونه ممککه خراب شه حتما باید گَندِه کنند ب سگ دهند تا شما راضی باشی

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

دیگه چقدر صحبت کنن خواستم نظر شماهم بدونم میخوان جدا بشن سر این موضوع من واقعا برای داداشم دلم میسوز ...

خونه نبودنش حق داداشته ولی اینکه مواد غذاییشو چکار میکنه ب نظرم شما سکوت کن