2777
2789
عنوان

هاله بی بی چک بعد ۲ساعت

426 بازدید | 29 پست

سلام خانما 

من بی بی چک زدم بعد دو ساعت نگاش کردم هاله دوم افتاده بود صورتی .بعد دو روز مونده ب موعدم .نمیدونم چقد بعدش خط افتاده ک من بعد دو ساعت دیرم .چون چند دیقه موندم دیدم منفیه گذاشتم کنار .امکان بارداری هست؟

به زودی مادر میشم😊خدا اینو میخاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد موعدت بزار حالا دو روز مونده .

من یبار دو روز مونده گذاشتم کلا دو خط افتاد بعد دو روز پری شدم

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

عزیزم ان شاالله باردار باشی ولی هاله بعد ۲ ساعت درست نیست وایستا تا موعدت بگذره اگه پریود نشدی باز بزن

واسه من چندین بار بعد نیم ساعت هاله مینداخت که باردار نبودم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

عزیزم ان شاالله باردار باشی ولی هاله بعد ۲ ساعت درست نیست وایستا تا موعدت بگذره اگه پریود نشدی باز ب ...

اخه این مارک بی بی چک رو همیشه میزنم امکان نداشت بعد منفی شدن خط بندازه .مارک روژان .پریروزم زدم بازم خط افتاد .ولی امروزیه پررنگتر از قبلیه اس 

بعد موعدت بزار حالا دو روز مونده . من یبار دو روز مونده گذاشتم کلا دو خط افتاد بعد دو روز پری شدم

چون ب فاصله دوروز این اتفاق افتاده شک کردم .اخه از یک مارک تو دوروز متفاوت استفاده کردم .بعد پررنگتر شده

چون ب فاصله دوروز این اتفاق افتاده شک کردم .اخه از یک مارک تو دوروز متفاوت استفاده کردم .بعد پررنگتر ...

بزار دو روز دیگه امتحان من عزیزم انشالله مثبت میشه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
مدیکور ولی همه میگن درست نیست بزار دوروز دیگه که خیالت هم راحت باشه

من روژان میزنم همیشه .شاید زودتر مثبت شده چون من بعد دو سه دیقه گذاشتم کنار خوبیدم