2777
2789
عنوان

ختنه ب روش سنتی

763 بازدید | 26 پست

سلام دوستان گلم  من وسرم ۱۶ روزشه و فردا میخوام ببرم ختنه اش کنن اونم ب روش سنتی..میشه بیاید و از تجربه هاتون بگین

اینکه بچه هاتون چقد اذیت شدن یا گریه کردن،چقد طول کشید تا زخمشون خوب بشه و دردشون تموم بشه،راضی بودین یا نه؟؟من حیلی نگرانم ک بچم‌قراره چقد درد بکشه!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من بچم یکسالش بود بردمش ب دلایلی دیر شد یکم سنتی هم ختنه شد خیلی میترسیدم ولی فقط روز اولش اذیت شد اونم فقط مواقع جیشش روز دومم که عین فر فره دور خونه میچرخید بازی میکرد نگران نباش

درست وقتی که دکترا ناامیدمون کرده بودن خدا گل پسری رو به ما هدیه داد❤
عزیزم من بچم یکسالش بود بردمش ب دلایلی دیر شد یکم سنتی هم ختنه شد خیلی میترسیدم ولی فقط روز اولش اذی ...

واقعا؟؟شکر خدا بخیه زد؟؟چند روز طول کشید تا بخیه ها خوب شدن..اصن ی غمی تو دلمه ک نگو 

کسی که اینکار رو میکنه خیییییلی مهمه. پیش آدم مطمئن برید. خیلی ببخشیدولی اگر بد ختنه کنه ممکنه تو ...

از اون اقا خیلی تعریف میکنن و سابقه اش زیاده..از چند نفر پرسیدیم همه راضی بودن و گفتن ک خیلی خوب ختنه میکنه ولی من عجیییب نگرانم

واقعا؟؟شکر خدا بخیه زد؟؟چند روز طول کشید تا بخیه ها خوب شدن..اصن ی غمی تو دلمه ک نگو 

نترس بابا بچه چند روزه که میگن ختنه اش راحت تره

یادم نیس چند روز ولی یادمه پوشکش که میکردم اصلا خیس مونده بودو خشک نمیشد خوب نمیشد دیگه ب روش سنتی دامن پاش کردم ازادش کردم خوب شد😁

درست وقتی که دکترا ناامیدمون کرده بودن خدا گل پسری رو به ما هدیه داد❤
نترس بابا بچه چند روزه که میگن ختنه اش راحت تره یادم نیس چند روز ولی یادمه پوشکش که میکردم اصلا خیس ...

خدا برات حفظش کنه انشالله 

نینی منم انشالله راحت ختنه بشه...

نافش روز سوم افتاد انشالله اینم زود و راحت تموم بشه بره

چرا به روش حلقه انجام نمیدی؟ بچم اصلا درد نکشید حتی اولین جیششم گریه نکرد، بچه خواهرشوهرم سنتی ختنه شد خواهرشوهرم میگفت فقط اولین جیش و میخواست بکنه گریه کرد.

پسرم تو رو جونه مامان، بزرگ شدی مارو تنها نزار.