2789
عنوان

اقدام بارداری

291 بازدید | 45 پست

سلام قشنگا خوبین  . میخاستم بگم من بشدت ادم عجولی هستم وبودم همیشه  اینقد عجول ک ۸ ماه تازه ازعروسیمون میگذره و من عشق بچه بزور شوهرمو راضی کردمم برابچه و رقتم ازمایش واینا قبل بارداری وانجام دادم ک فقط ویتامین Dکم بود و با دکتر مولتی ویتامین داد و اولین ماه اقداممه برابارداری شاید از دوهفته بعد اقدام تاالان ده تابیبی چک زدم ک همه منفی بود و پریودیای من همش منظمه و این ۲۶ باید پریود شم  حالا میخام بگم انتظار کشیدن چقد سختع چقد سخته ادم منتظرباشه وچشم انتظاری بدترین درد دنیاست دیگ ۹ روز دیگ باید پریود شم بازامروز بیبی چک زدم ومنفی بود گفتم برم بعدازظهرازمایش بدم و فقط کمرم درد میکنع و هیچ علائم دیکه ای ندارم . الهی کع دامن همه زنا دنیا سبز بشه من اینقد نذر کردم ک باردار شدم باید کلیه امو بفروشم نذرامو بدم۰۰😂😂برام دعاکنین اجیا اینقد بابغض دارم مینویسم من فک میکردم درجاباردار میشم سنمم من متولد ۷۹ هستم شوهرم ۷۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگه باردارنبودی قبل ازاقدام کاچی یزدی درست کن وچندنوبت بخور واقعاعاالیه 

رحم روگرم میکنه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

من متولد 72 ام 4 ساله منتظرم. استرس داشته باشی باردار نمیش عزیزم استرس نداشته باش بی بی چکم از دوسه روز بعد پریود جواب میده.  ان شاء الله بارداری ❣️

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

عزیز اولا بی بی چک باید ۱۵ روز از تخمک ذاریت بگذرہ ک نشون بدہ

بعدشم ممکنہ حتی چن ماہ تو اقدام باشی پس بھترہ صبور باشی و بہ علائم دقت نکنی  چون خودت این وسط اذیت میشی

کمه کم ۳ سال دونفره بودنو تجربه کنید 

تاثیر منفی شب اول حامله شدن و سال اول حامله شدن۱۵-۲۰ سال دیگه معلوم کیشه 

اردیبهشتی 😍مادر دو گل پسر 💋🎀میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید؟؟؟خدا کمکم کنه به ارزوم برسم؟؟؟