2777
2789

مامان من رابطش خیلی خوب نیست با دامادهاش..بخاطر مسائل مالی و پولدار نبودن اینا زیاد بهشون بها نمیده و هر کاری واسش میکنن به چشم نمیاد مخصوصا شوهر من.کلا از اول نامزدی این مشکلات بوده تا الان ک ۴ سال رد شده..بعد خانواده شوهرمم این جریانات رو میدونستن از اول بقیشو تو پست بعدی میزارم

تصمیم گرفتم طوری زندگی کنم که چندسال بعد وقتی تو آینه خودمو میبینم بگم آفرین دختر تو گل کاشتی.....خدایا شکرت دوستت دارم❤

که چی؟ 

نصفه نصفه پست میزارین 

اه💔

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜

بعدش دیشب شوهرم گفت اره با مامانم حرف میزدم گفت که پدرخانومت خیلی خوبه اما مادر خانومت یکم قیافه گیره و یکم خرده شیشه داره😔خیلی ناراحتم چکار کنم چی بهش بگم واقعا مادرشوهرم چرا اینجوریه هر چی باشه مادرمه نباید نظر میداد اینجوری

تصمیم گرفتم طوری زندگی کنم که چندسال بعد وقتی تو آینه خودمو میبینم بگم آفرین دختر تو گل کاشتی.....خدایا شکرت دوستت دارم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

که چی؟  نصفه نصفه پست میزارین  اه💔

من سرکارم عزیزم انقدر ذهنم مشغول بود گفتم بیام اینجا😔

عزیزم کامل هم بزارن میگن وای چقدر زیاد کی میاد اینارو بخونه.

اره والا

باید ادمو کنجکاو کنن تا بخونه😢

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜
من سرکارم عزیزم انقدر ذهنم مشغول بود گفتم بیام اینجا😔

عب نداره عزیزمـ

انشالله مشکلت حل بشه

الان مقصر مادرشوهرته؟خب خودتم میگی مامانت ی جوریه.اونم بل پسرش حرف زده نباید شوهرتم میومد و اینارو میگفت ب تو.

همیشه توکلتون ب خدا باشه ،😍😍مامان دوتا بچه ناز🙌مهدی۹۷/۰۵/۲۰🙆زهرا۹۸/۱۱/۳۰❤️
الان مقصر مادرشوهرته؟خب خودتم میگی مامانت ی جوریه.اونم بل پسرش حرف زده نباید شوهرتم میومد و اینارو م ...

چی بگم..احساس میکنم خیلی دیگه بهشون رو دادم 😔

به مادرشوعرت چه ربطی داره حالا مثلا خودش خیلی خوبه هیچ ایرادی نداره

نه بابا خودش انقدر بی ادبه و پشت همه حرف میزنه ادعاشم میشه ک خیلی با ایمانه

چی بگم..احساس میکنم خیلی دیگه بهشون رو دادم 😔

بیخیال باش .مادرشوهرتم الان ی عالمه ایراد داره .اگه زیاد پیگیر باشیو غصه بخوری از زندگی میافتی وشاید اختلافی پیش بیاد بینتون 

هر کی ی جوری هست دیگه نمیشه تغییر داد

همیشه توکلتون ب خدا باشه ،😍😍مامان دوتا بچه ناز🙌مهدی۹۷/۰۵/۲۰🙆زهرا۹۸/۱۱/۳۰❤️
بیخیال باش .مادرشوهرتم الان ی عالمه ایراد داره .اگه زیاد پیگیر باشیو غصه بخوری از زندگی میافتی وشاید ...

اون خودشو عالم و عاقل میدونه فقط بقیه بد هستن فقط سپردم به خدا