2777
2789

دیجی کالا اینو نوشته راجع بهش:

پدر جولز متخصص بازسازی خانه های تاریخی است، به همین خاطر جولز و خانواده اش مدام در حال اسباب کشی اند. آن ها حالا به خانه ای قدیمی و متروک آمده اند. جولز پشت پنجره ی یکی از اتاق های خانه، چهره ای محو و مبهم می بیند و سعی می کند پی ببرد چه کسی در آن اتاق پنهان شده است. بعد از مدتی می فهمد دختر کوچکی آنجاست که از او کمک می خواهد، دختری که از گذشته های دور از تاریکی و وحشتناکی با خود دارد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم میشه چند تا از این کتابا بهم معرفی کنی  منم دوست دارم ترسناک و معمایی

باشه

تيمارستان متروک. کارناوال شوم. خانه ای روی گورها. کتابخانه ارواح. قصه های ترسناک عمو مونتاگ. 

این قصه های ترسناک عمو مونتاگ وحشتناکه. خوندم همه رو. اینم بابام چون کارنامم رو خراب کردم لج کرده وگرنه هرشب فیلم ترسناک میدیدیم

خدا پای دل ما مظلوماس:)مامان پریا.
باشه تيمارستان متروک. کارناوال شوم. خانه ای روی گورها. کتابخانه ارواح. قصه های ترسناک عمو مونتاگ.&n ...

کمتر ببین 

من جدیدا دوست دارم بخونم کتاب ترسناک 

بازم اگر چیزی یادت اومد بهم بگو 

من مامانم گیر میده با اینکه ۲۶ سالمه ولی میخوام بخرم

پس به حرف پدرت احترام بذار و‌پیگیر نباش

پیگیری نمیکنم بابام بام قهره چون یه 19 تو کارنامه م داشتم. مگرنه هرشب فیلم ترسناک میدیدم و بابام خودش عاشق ژانر وحشت. منم به اون رفنم

بزار یکم بگذره بعد بگیر منم عشق فیلم و چیزای ترسناکم

بابام چون. بعد 5 سال اومدم بدنیا اسایشم و خوشبختیم براش مهمه. عاغا من کتاب میخااااااااااااااامممم😭

بنظر من کتاب نمیتونه ترسناک باشه البته فیلمم زیاد ترسناک نیست ، ترسناک ترینش چی بود برات ؟ 

من فیلم ترسناک دوست دارم. ترسناک ترین برای من حلقه بود.