2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوا کردیم سر...

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه کفش پوشیدن راحت تر از این است که دنیا را فرش کنی، خب دست بچتو ضدعفونی میکردی به جای ابراز ندام ...

بچه م همش دستاشو میخوره منم همش میشورم خانواده شوهرمم که نگم براتون تا میرسن میان بچمو میبرن و هی بوسش میکنن چیکار کنم طفلی انقدر دست و صورتشو میشورم

عزیز میشه گزارش برام بزنی لغو کاربری بشم ممنونم
مادر شوهرت اشتباه کرده ولی تو هم نباید همون موقع ریکشن نشون میدادی در عوض دفعه بعد اجازه نمی‌دادی یا ...

کجای تو خواهر مادرشوهرم همش فکر تفریح و گردشه بعد میاد و بچمو جلوی چشمم بوسش میکنه که تو حق نداری چیزی بگی چیکار کنم اینجوری گفتم شوهرم پرید بهم حالا بیام تذکر بدم بهشون سر بوس که میکنن فقط حرص میخورم 

عزیزی زیاد رفت و امد نکن ک این اتفاقات بیفته و فک کنن میتونن برا بچتون مادری کنن

ما تو یه ساختمون زندگی میکنیم چجوری رفت و امد نکنم وقتی بدون در زدن سرشو میندازه میاد تو خونم

واااای این دیگه نامردیه ینی چی شما مادرشی  محکم برخورد کن عزیزم نمیشه که اینجوری

انقدر بهم برخورد که با داد بهم میگفت که تو باید لال بشی اگه هر حرفی بزنن به بچه 

بخدا اگه میدونستم طرز فکرش اینه که...

هیچی فقط ناراحت شدم گفتم کاش بهم میگفتید خب ناراحت میشم دیگه حالا شوهرم میگه اونا بیان چک بزنن به ب ...

غلط کرده به گور پدرشم خندیده این حرفو زده اصلا هم کم نیار تو زحمت بچه میکشی بعد مادرش چک بزنه بهش چه زر زرا

من خیلی غصه دارم..هیچ مونسی ندارم...تو آسمون ستارس حتی اونم ندارم 😭
غلط کرده به گور پدرشم خندیده این حرفو زده اصلا هم کم نیار تو زحمت بچه میکشی بعد مادرش چک بزنه بهش چه ...

چیکار کنم بخدا امشب انقدر استرس و گریه کردم که رفتم جلو ایینه دلم برا خودم سوخت که چجوری با این ادم طاقت اوردم حالا هم سر این جور چیزا باهام دعوا میکنه و مادر و پدرشو میکوبه تو سرم اخه میدونی همچین چیزی سرمادرشوهرم اومده که بچه شو که خواهرشوهرم میشه زده اونم مادرشوهرش یه چک به مادرشوهرم زده این داستانو هزاربار بهمون گفتن حالا امشب شوهرم بهم گفت تو نباید چیزی بگی

انقدر بهم برخورد که با داد بهم میگفت که تو باید لال بشی اگه هر حرفی بزنن به بچه  بخدا اگه میدو ...

همه اخلاق بد دارن عزیزم

اما باید بتونی شما باسیاست کنترلش کنی احساسی رفتار نکن درست میشه

اخه حقم باشما بود چون مادرش بوده اینحوری رفتار کرده

شماا خودتو جم و جور کن محلم نده شاید با اشتباهش پی برد

قربونت بشممم منکه یهویی اومدی تو دلم مامانی ایشالا ک سالم و خیلی زود توبغلم بگیرمت   دخترکم   عااااشقتتتتتممممم  
همه اخلاق بد دارن عزیزم اما باید بتونی شما باسیاست کنترلش کنی احساسی رفتار نکن درست میشه اخه حقم ب ...

انقدر مغروره که نه به من به بچمم که من پبشش باشم محل نمیده که نکنه بامن حرف بزنه ولی کور خونده من این دفعه کوتاه نمیام تا خودش نیاد جلو نمیرم

چیکار کنم بخدا امشب انقدر استرس و گریه کردم که رفتم جلو ایینه دلم برا خودم سوخت که چجوری با این ادم ...

غلط کرده صفت بگیر نذار با خریت بچه رو اذیت کنن 

من خیلی غصه دارم..هیچ مونسی ندارم...تو آسمون ستارس حتی اونم ندارم 😭
انقدر مغروره که نه به من به بچمم که من پبشش باشم محل نمیده که نکنه بامن حرف بزنه ولی کور خونده من ای ...

اره یسری از کارایی که صلاح میدونی رو انجام بده برای مردا کم محلی وحشتناک ترین چیزه

قربونت بشممم منکه یهویی اومدی تو دلم مامانی ایشالا ک سالم و خیلی زود توبغلم بگیرمت   دخترکم   عااااشقتتتتتممممم