سر ناخن گیر که مادرشوهرم بدون این که به من بگه با ناخن گیری که کل خانواده ازش استفاده میکنن نوزهد۳ ماه منو ناخوناشو گرفته منم گفتم کاش میگفتید من ناخن گیر خودشو بهت میدادم همین شوهرمم باهام قهر کرد و وقتی رفتیم خونه حسابی باهم دعوا کردیم و حتی کار به جای کشید که به خانواده من توهیین کرد
حسابی گریه کردم نمیتونستم دیگه به بچم شیر بدم احساس کردم شیر کم شده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مادر شوهرت اشتباه کرده ولی تو هم نباید همون موقع ریکشن نشون میدادی در عوض دفعه بعد اجازه نمیدادی یا ...
کجای تو خواهر مادرشوهرم همش فکر تفریح و گردشه بعد میاد و بچمو جلوی چشمم بوسش میکنه که تو حق نداری چیزی بگی چیکار کنم اینجوری گفتم شوهرم پرید بهم حالا بیام تذکر بدم بهشون سر بوس که میکنن فقط حرص میخورم
غلط کرده به گور پدرشم خندیده این حرفو زده اصلا هم کم نیار تو زحمت بچه میکشی بعد مادرش چک بزنه بهش چه ...
چیکار کنم بخدا امشب انقدر استرس و گریه کردم که رفتم جلو ایینه دلم برا خودم سوخت که چجوری با این ادم طاقت اوردم حالا هم سر این جور چیزا باهام دعوا میکنه و مادر و پدرشو میکوبه تو سرم اخه میدونی همچین چیزی سرمادرشوهرم اومده که بچه شو که خواهرشوهرم میشه زده اونم مادرشوهرش یه چک به مادرشوهرم زده این داستانو هزاربار بهمون گفتن حالا امشب شوهرم بهم گفت تو نباید چیزی بگی