2777
2789
عنوان

به نظرتون چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 19 پست

بحث عروسی که شما نباید بگی پدرت باید بهش بگه اگه جرات داره به بابات هم بگه تا سال صبر کنیم  

بعد شاید مشکل مالی داره که میگه صبر کنیم 

ببین مشکلش چی هست

بعد شما الان به جا دوری و ناز کردن بچسب بهش محبت کن نه این که قهر کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا بدون عروسی خوشبخت تر هم میشی با یه مشت گناه و معصیت میخوای زندگیتو شروع کنی؟ 

چ گناهی آخه من جهازم بردم تو خونم بقران جز حرف حدیث اینکه آخر برگشته بهم گفت مگه توکی هستی توخانوادهمن نیستی جوابی نگرفتم

بحث عروسی که شما نباید بگی پدرت باید بهش بگه اگه جرات داره به بابات هم بگه تا سال صبر کنیم   &n ...

هم خیلی حقه باز تر این حرفاس قول به بابام داد من ببره مسافرت جهازم ببرم 

نه شرایط مالیش بد نیست ک نتونه نمیخاد بهونه میاره

اوایل می‌گفت خونم فروشم بره فروش رفت بعد گفت عروسی کنیم پسر عمویش مرد گفت تا چهارماه ده روز تالار باز بشه راهت باز بشه حالا دیگه میگه تا سال

جهازم بردم دوماه میبینم انگا ب حرفاش عمل نمیکنه 

نمیدونم حالا به بابام بگم نمیخام برم دیگه ب این دلیل یا صبر کنم خودش بیاد دنبالم بگم نمیام وقتی دید جدیه کاری کنه