2777
2789

بچه ها من خودم از این روش نتیجه کرفتم و همون موقع که داشتم انجام میدادم حامله شدم 

اصلا سخت نیست فقط باید از ته دل نیت کنید و به خدا اعتماد کنید من یه بار ختم قرآن نذر کردم با معنی بخونم و همون موقع شروع کردم به خوندن 

۲۴۰۰۰ تا صلوات که شنیدم خیلی خوبه به نیت تعداد پیامبران خدا

مورد بعدی هم اینه که ببینید به کدوم یکی از اهل بیت ارادت خاصی دارید و خیلی دوسش دارید من خودم عاشق امام حسین و امام رضا هستم و علی اصغر امام حسین و دوست دارم و سر روضه ها براش اشک میریزم شما ببینید کدوم امام و دوست دارید بعد روزه بگیرید ثوابش هدیه کنید به اون امام و مادرش مثلا من پنج روز گرفتم بعد فهمیدم حاملم یه روز برای علی اصغر و رباب یه روز حضرت فاطمه و محسن یه روز امام زمان و نرجس خاتون و...

مادرا رو قسم بدید به بچه هاشون که دامنتون سبز کنن انشالله که خدا گوشه چشمی بهتون بندازه و زندگیتون سبز بشه التماس دعا

عضو گروه نارنجی تاپیک بامداد خمار وزن فعلی ۷۳ هدف ۵۸

دعاکن منم مادر بشم بدجور دلم گرفته

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعاکن منم مادر بشم بدجور دلم گرفته

چشم دعا میکنم فردا میخوام روزه بکیرم موقع افطار یادت میکنم اسمت آرامه؟

اسمم مهرنوش عزیزم...لطف میکنی عزیزم

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
اسمم مهرنوش عزیزم...لطف میکنی عزیزم

مهرنوش خانوم فردا اگه دلت موقع اذان اروم گرفت بدون من دعات کردم عزیزم 😍

عزیزم خیلی محتاج دعام انشالله اگه خدایاری کنه اوایل اسفند ماه انتقال دارم ممنون میشم سرافطاردعا کنی مثبت شه ارزومه دوقلوداشته باشم....حتما دعاکن اگه درست نشه زندگیم خراب میشه

😭🙏

عزیزم خیلی محتاج دعام انشالله اگه خدایاری کنه اوایل اسفند ماه انتقال دارم ممنون میشم سرافطاردعا کنی ...

به روی چشمم انشالله خدا صدای دلتو از زبون روزه من بشنوه و اجابت کنه گلم 

مهرنوش خانوم فردا اگه دلت موقع اذان اروم گرفت بدون من دعات کردم عزیزم 😍

ممنونم عزیزم‌دلم 

التماس دعا فراوان منم این ماه iui کردم دعا کن اگه به مصلحتم هست بگیره

دوستان من پلیکیستیک بودم و ۴سال و خورده ای اقدام کردم برای بارداری و زیر نظر دکتر بودم و دارو استفاده کردم و نشد. .خدایاااااا شکرت منم با اصلاح سبک باردار شدم،ان شاالله روزی همه ی منتظرا،عزیزان برای سالم بدنیا اومدن نی نیم یه صلوات بفرستید،ممنونم