رزپژمرده مدیر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 1283 عنوان باردارهای سی هفته بیاین کارتون دارم. | مشاهده متن کامل بحث + 96 بازدید | 18 پست شرایط روحی وجسمیتون الان چطوره ؟؟؟چه سونوگرافی وازمایشی برای این هفته لازمه؟؟؟هنوزخیلی زوده برایبستن ساک درسته؟؟؟بچه شبا چطورمیخوابید من نمیتونم به پهلوبخوابم.همش دلم میادروله سقف بخوابم خیلی خطرناکه درسته 😲😲خداوکیلی لایک نکن خواهر😲😲 1399/11/17 | 22:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رزپژمرده مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 1283 من ۴۰ روز دیگه زایمانمه همه فکر میکنن ۴ ماهم وزن جنینم هم تو ۳۲ هفته ۲ کیلو بود یعنی عالی به بزرگی ک ... ممون عزیزم خیالم راحت شد من سردخترمشکمم قد دوقلوبود ۳۷۰۰گرم ۳۷هفته بدنیااومد 😲😲خداوکیلی لایک نکن خواهر😲😲
رزپژمرده مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 1283 خود دکترت میفرستت واسه وزن جنین هست اها ممنون گلم اخه من فک کردموضعیت جسمیم خوبه لازم نیست ک برم دکتر تازمانی ک احساس نیازکنم پس ۳۲ هفتگی بایدبرم 😲😲خداوکیلی لایک نکن خواهر😲😲
برناردین عضویت: 1399/07/27 تعداد پست: 354 اها ممنون گلم اخه من فک کردموضعیت جسمیم خوبه لازم نیست ک برم دکتر تازمانی ک احساس نیازکنم پس ۳۲ هفت ... این لازمه منم غربالگری دوم و نعیین جنسیت رو نرفتم به خاطر کرونا و شرایط مالی اما اینو رفتم کیان و کیارش😍😍
سروده عضویت: 1396/11/14 تعداد پست: 24339 من ک اصلا شکم نزدم اصلا یعنی میترسم بچه رشدنکرده باشه میترسم برم سونوگرافیم اگه بارداری اولتونه اشکال نداره.من سومی باردارم.اوایل زیاد شکم نداشتم تو ،۵,ماه شکم زذم و ورمم بیشتر شد