2777
2789
عنوان

تا کی باید خیانت رو تحمل کنیم

418 بازدید | 11 پست

سلام خانما .امروز خاله همسرم بهم پیام داد که جمعه بعد میخواد مهمونی بده اگه ما میریم تا امشب بهش خبر بدم.چون میخواد ظروف یکبار مصرف بگیره .حالا همسرمم در شرایطی نیست بهش بگم شما جای من باشید چکار میکنید.

معذرت میخوام از همگی.یه تاپیک زدم جوابم رو کسی نداد رفتم چند تاپیک اجازه بگیرم سوالم رو بپرسم جواب ندادن استاتر های عزیز.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه همیشه اینجور مهمونیای خانواده همسر رو میرید خوب بگو میاییم

تا حالا نشده.این میگه تا امشب جواب بده انگار اگه فردا بهش جواب بدم کل ظروف یکبار مصرف تمام میشه و قحطی میاد.

واقعا اینجوری بگم .بخدا از ظهر موندم.

آره دیگ...من جایی بخام برم بجز خونه بابام با همسرم هماهنگ میکنم ..حالا از الان دارن مال هفته دیگ ظرف میخرن...آره همینجوری بگو اگ منتظره

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم
حالا دوتا اضافه بگیرن یا میرید یانه

اصلا بخدا دلم راضی نیست برم .بخاطر کرونا پسرش عروسی نگرفت الان سه چهار ماهی رفتن سر خونه زندگیشون حالا پیام داده میخوام براش مهمونی بدم.حداقل 50 40نفر میشه توی خونه فضای بسته .آدم میمونه با چه عقل و شعوری اصلا مخواد مهمونی بده کادوهاش رو جمع کنه .والا من کادوم رو هم بهشون دادم.بقیه ندادن 

اصلا بخدا دلم راضی نیست برم .بخاطر کرونا پسرش عروسی نگرفت الان سه چهار ماهی رفتن سر خونه زندگیشون حا ...

ای بابا

نمیتونم بگم نرو چون شوهرت باید تصمیم بگیره

تو لجظات نابتون برای من و زندگیم دعا کنید.منم هرروز ده تا صلوات ب نیت حل شدن مشکل اونای ک برام دعا کردن میفرستم💚