2777
2789
عنوان

کسب درآمد خانگی

55 بازدید | 1 پست

سلام دوستان

امشب یک اپلیکیشن ایرانی معرفی میکنم، این برنامه خیلی عالیه امتحانش کنید ضرر نداره.

👌اپلیکیشنی که تایم شمارو اصلا نمی گیره و واریزی به شماره شبای بانکیه

صد در صد واریزی داره

تمام پیج های اینستاگرام که دارید رو بهش متصل کنید

به هیچ‌وقت روش نگذارین، فقط ۵ دقیقه یکبار برید و اینستاگرامی که لایک میکنه رو با یک اینستاگرام دیگه تعویض کنید

❌ نگران بلاک شدن پیجتون نباشین با فعال کردن گزینه ی آنتی بلاک برنامه هر ۳۰ثانیه یک فالو می‌کنه و اکانتتون در امانه❌ این برنامه خیلی مطمئنه و می تونید از داخل کافه بازار تمام مشخصات و توضیحاتشو بخونید و بعد نصبش کنید.

⚜آموزش:

1⃣ ابتدا از طریق لینک زیر وارد شده و برنامه رو دانلود و نصب کنید

https://cafebazaar.ir/app/ir.hyperlikes.likeapp

2⃣ سپس وارد برنامه شوید و مراحل ثبت نام رو  انجام بدین و در قسمت کدمعرف کد زیر رو وارد کنید تا به هردومون هدیه بده

Raziyeh._.h

حتما بزنین  

♻️ درصورتی که کدمعرف رو وارد نکنید هدیه ورود دریافت نخواهید کرد

3⃣ اکنون با لایک کردن پست های که در برنامه هستش سکه بگیرید و بعد از رسیدن به حداقل برداشت سکه های خود را به پول تبدیل کنید

💎6000 سکه  21هزارتومن

💎10000 سکه 35هزارتومن

💎20000 سکه 70هزارتومن

💎30000 سکه  105هزارتومن

♻️درخواست برداشت در 3 روز کاری انجام می شود

✅میتوانید چندین اکانت اینستاگرامی داخل برنامه درست کنید و فعالیت کنید و سکه هارو انتقال بدید به حساب اصلی و برداشت کنید

💯هر روز به پنجاه نفر اول براساس تعداد لایک‌ها، به ترتیب زیر سکه اهدا میشود:

نفر اول                     1000سکه

نفر دوم.                   800 سکه

نفرسوم                     500 سکه

نفر چهارم تا دهم        200 سکه

نفر دهم تا بیستم.       100سکه

نفر بیستم تا پنجاهم.    50 سکه

نکته: اکانت های اینستاگرامی که جدیدا ثبت نام شده( مثلا چند روز پیش) رو قبول نمیکنه

😊من این برنامه رو به شما معرفی کردم چون میخوام شماهم مثل من یه درآمدی توی خونه داشته باشید، اصلا وقت گیر نیست دوستان

اگر نظرات رو داخل کافه بازار بخونید می بینید که گفتن برداشتی هم داشتن،دوستان حتما کد معرف رو بزنید تا به هردو مون جایزه بده

رویاهاتو؛ زندگی کن...