2777
2789
عنوان

التهاب بدن

2125 بازدید | 18 پست

سلام...شش ماهی میشه ک درد بدن و خشکی بدن دارم گاهی نمیتونم اصلا پاشم از جام...درست راه نمیرم چند قدم بیشتر نمیتونم راه برم دوتا پام درد شدید داره و مچ پا و زانوهام و مفصل ارنجم ورم کرده و درد داره...گردن درد شدیدم...روماتولوژی دوبار ازمایش دادم رماتیسم منفی بود ولی التهاب بدنم خیلی بالاس...نمیدونم چه مریضیه باز ماه دیگ باید دوباره ازمایش روماتیسم بدم...کسی دیدین اینجوری باشه مث من بنظرتون از چیه...خسته شدم دوتا بچه ۴ساله و یکساله دارم بدون کمک و خیلی اوضام خرابه دعا کنین خوب شم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ممنون

سلام  آدرسش dr.mohamadpour2817

آزمایش ها رو ساعت ۹ تا ۱۲ می بینه زودتر از این یا دیرتر به فرستی نگاه نمی کنه و شاکی می شه قانونمند ولی خوب سرش شلوغه استوری هاش بعضی وقتا موارد مشابه هست می زاره نگاه کن

سر ساعت ۹ بفرست بهتره انشالله مشکلت حل بشه

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

منم مث تو التهاب داشتم .. بعد کلی ازمایش تب مالت خفیف نشون دادینی التهابم ازون بود .. توام اگه دردت ...

نمیدونم که من آنزیم های کبدیم هم تو آزمایش وضعشون خراب بود ولی چون بعد از چند روز بهتر شدم اصلا دیگه دنبالش نرفتم