2777
2789
۱۹ سال مجرد 😓😓😓

یه جوری از خودت تو امضات تعریف کردی دلم رفت😅😅😅😅💖

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گروه سومی نباشه من میشم 😂

منم جزء دسته سومم😂😂😂

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

اونایی ک این سنی ازدواج میکنن اولش خوش و خوشحالن ..ولی ب سن ۲۰ ۲۵سالگی ک میرسن پشیمون میشن ک چرا انقد زود ازدواج کردن .چرا جوونی نکردن چرا درس نخوندن چرا مجردی نکردن ..انقد دیدم ک همشون همین حالو داشتن ..یکیش دختر خالم.

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
اونایی ک این سنی ازدواج میکنن اولش خوش و خوشحالن ..ولی ب سن ۲۰ ۲۵سالگی ک میرسن پشیمون میشن ک چرا انق ...

آره دقیقا

از همکاری شما سپاسگذاریم 🙏

💖💖💖💖💖

ب نظرم اشتباه محض اخه به دختر ۱۴ ساله چی از زندگی زناشویی میفهمه؟

این نظر منه من و نخورین 

حتی تا ۱۶ سالگی فک کنم کارت ملی نمیدم

۱۸ سالگی تازه میشه یه آدم قانونی 

کسی که تا قبل از ۱۸ سالگی تمام جهان باور دارن که نمیتونه کنترل یه ماشین و داشته باشه اونوقت کنترل یه زندگی؟ 

خب حالا به استثنا هایی هست ولی دیگه قرار نیست همه فرض کنیم جزو استثنا ها هستیم 

معلم زبان  و خیاطی (نازک دوزی ) برای تدریس خصوصی بهم پیام بدین یک چهارم قیمت 
ب نظرم اشتباه محض اخه به دختر ۱۴ ساله چی از زندگی زناشویی میفهمه؟ این نظر منه من و نخورین  حت ...

کاملا باهات موافقم

یکی درد و یکی درمان پسندد یکی وصل و یکی هجران پسندد من از درمان و درد و وصل و هجران پسندم آنچه را جانان پسندد

در جامعه الان طبق اعلام رسمی تا 23 سال نوجوانی محسوب میشه بنابراین قطع به یقین زیر این سن رسما کودک همسری هست ...امسال 300 هزار ازدواج بین 10 تا 14 سال داشتیم ...این یعنی فاجعه 

کسی بگه من 14 سالکی ازدواج کردم بابت عشق باید خندید ...کلا کسی بگه از سر عشق تو سن کم ازدواج کردم باید تامل کرد ...چون هر ادم بالغی میدونه ازدواج یعنی عقل اول و تحت هیچ شرایطی عقل نمیتونه در این سنین پیشرو باشه ...قدرت هورمون هارو دست کم نگیرید

بهدطور کل وای بر دختری که در سنی که باید درس بخونه ..برقصه ..شیطونی کنه فکر مرد باشه فکر زندگی و مسیولیت ..من عمیقا مخالف ازدواج هر دختری بدون پیشرفت تحصیلی و شغلی هستم