2777
2789
عنوان

متاهلا

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 18 پست
تغییر نه ...باید درمان کنی  و باید بگم کار یک روز دو روز نیست ...اخلاق نهادینه شده و باید تراپ ...

نه کاملا قط رابطه نکرده مثلا پیام میدا خیلی کوتاه یجودی ک انگار حوصلتو ندارم اما قط نه اما مث دوهفتع پیش ک واقعا باهم خوب بودیم نه..

نه کاملا قط رابطه نکرده مثلا پیام میدا خیلی کوتاه یجودی ک انگار حوصلتو ندارم اما قط نه اما مث دوهفتع ...

خوب تو رودربایستی مونده انگار ...یا همینطوری عادت کرده 

وگرنه عادی نیست این نوع رابطه تو نامزدی 

و بدتر شما باهم حرف نمیزنید یعنی حرف هدفمند ..این زنگ خطره ....رابطه ای که از نامزدی طلاق عاطفی شکل گرفته آخر عاقبت نداره 

شما بلوغ عاطفیتون ضعیفه ..باید جدی برید حرف بزنید علت ناراحتیش چیه و اگر نمیخواد اعلام کنه ...اینطوری نمیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان ینی دیر نی اگ خودمو عوض کنم و مث کنه بهش نچسبم؟

اصلا منم تاپیک این مدلی دارم کارم به جایی رسیده بود میگفت توجه کردن فقط شب ها قرار گذاشتیم که حداقل در روز بهم توجه کنه درست منم دیگه هی بهش نچسبیده باشم به نظرم درست و حسابی باهاش حرف بزن اگه هم عصبی شد تو نشو با لحن بد هم حرف نزن محکم باش