2777
2789

سلام...من ۲بهمن آی یوای کردم....روز دوازده سیکل آمپول آزادسازی زدم روز۱۳ هم آی یوآی...چهارشنبه ۲۶سیکلم رفتم آزمایش دادم که منفی بود متاسفانه...الان نمیشه پریود شدم دوباره قرص بخورم واسه آی یوآی؟؟؟

میشه واسه سلامتی بچم صلوات بفرستین😘🥰خدایا شکرت صدای قلبشو شنیدم🥰🥰انشالا روزی همه منتظرا🥰

سلام عزیزم وقتتون بخیر باشه

من از شهریور ماه تا الان قرص روکین استفاده میکنم منتهی چون احساس میکنم همرو سر وقت نخوردم یکم استرس گرفتم

بعد من یه رابطه کاملا پر خطر داشتم که منی کامل تخلیه شد ولی سریع بلند شدم مثل اینکه تقریبا کامل تخلیه شد ازم ولی من به قرص های روکین اکتفا نکردم و یکساعت بعد رابطه یدونه اورژانسی خوردم و ۱۲ساعت بعد یدونه دیگه خوردم

حالا خیلی استرس دارم که نکنه باردار شم

الان من روکین رو قطع کنم که زودتر پریود شم یا نه  ادامه بدم !؟

من ۴ام روز اول پریودمه و اون رابطه ۱۶ام بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابااااا بعد مدتها تاپیک زدم اینم کسی راهنمایی نمیکنه

میشه واسه سلامتی بچم صلوات بفرستین😘🥰خدایا شکرت صدای قلبشو شنیدم🥰🥰انشالا روزی همه منتظرا🥰
ن عزیزم تا هفت بار مجازی

پشت سرهم اشکال نداره؟آخه میگن باید استراحت بدی که😔..منم دوس ندارم وقتم الکی تلف بشه😢

پشت سرهم اشکال نداره؟آخه میگن باید استراحت بدی که😔..منم دوس ندارم وقتم الکی تلف بشه😢

اتفاقا ماه دوم پی در پی باشه بهتره ،رحمت اماده اس 

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗
اتفاقا ماه دوم پی در پی باشه بهتره ،رحمت اماده اس 

مرسی خداکنه جوربشه ...فرداباید زنگ‌بزنم کلنیک