2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته... 😔😔😔

201 بازدید | 14 پست

یکساله جداشدم... تواین یک سال هزارتا تهمت و ناراحتی و غصه و دل شکستن و... همه چی از اطرافیان شنیدم.... خیبی دلم گرفته.... 😔نه کسی دارم که باهاش درددل کنم... نه کسی که درکم کنه... 😔😔😔😔 شوهرمم هم که انقدر دم ازعشق وعاشقی میزد، بایه دختره دوست شده تواینستا هرروز کلیپ عاشقانه میفرستن واسه هم... ولی باهمه بدی هاش من حتی نتونستم فراموشش کنم.... چقدر دنیا بی رحمه... تو 23 سالگی، حس پیری بهم دست داده... دلم به هیچی خوش نیست😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

میشه گزارش بزنین😢😢😢https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=5866008&slug=این-یعنی-شکستن-دل&postId=175858972

این کاربری برای منو دوستمه صرفا جهت اطلاع😌من خودم فرهنگیان درس میخونم ومیخام پزشک بشم دوستم پشت کنکوریه ومیخاد فرهنگیان قبول شه🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چرا هرچی بلاهست ازهرمدلیش، تو زندگی سرم اومده... 😭

منم حالم بده عزیزم

این کاربری برای منو دوستمه صرفا جهت اطلاع😌من خودم فرهنگیان درس میخونم ومیخام پزشک بشم دوستم پشت کنکوریه ومیخاد فرهنگیان قبول شه🙂
عزیزم یعنی فقط واسه اینکه شوهرت کلیپ میفرسته واسه یه دختر ازش جدا شدی

نه کلا جدایی ما سریه قضیه دیگه بود.... منظورم اینه که ازهفته بعد جداییم شوهرم خیلی راحت منو فراموش کرد... 

ای خواهر خدا لعنت کنه مرد بد درکت میکنم بخدا 

من شرایط تورو داشتم اینقدر اذیت شدم باز اومد به یه نامردی گفتم بله ولی کاش هیچ وقت نمیگفتم اومدم خودمو بدبخت تر کردم شما اشتباه من نکن

خدایاشکرت 🙏

منم دارم جدا میشم...همسنیم..یه بچه هم دارم من😞🖤

اینجاااا همه شاخ شهرن ساچه واو😒🙆همهههه علامه دهرن ساچه واااااو😑🤦دلوووو خوشگلهههه دلووووو خوشگلههههه تو دست من تک دله😐😐 خداوکیلی صدتومن میدم تک خشتم بده تو دستم😑😂زده ب سرم نمیدونم چی دارم مینویسم کله سحری😬از همین تریبون اعلام میکنم ک ساعت ۴صبح اینو نوشتم😑هااان یچی دیگم یادم اومد..من دقییقا ۳سال خواننده خاموش بودم🙆
ازدواج مجدد کردی؟ چرا گلم ناراضی هستی؟ 

آره ازدواج مجدد کردم 

چون همسرم بی‌شعور ب اخلاق دست بزن داره بی ادب تهمت میزنه شکاک خانوادشو نگم برات که بدتر از خودشه 

پولم. نداره  یعنی داخل باتلاق گیر کردم ازش متنفرم کاش بمیره نابودم کرده ابرو برام نذاشته 

خدایاشکرت 🙏
😭😭😭😭بمیرم برای دلت... من که ازنزدیکترین عضو خونواده ام هزارتا تهمت شنیدم... دلم میخواد بمیرم

خدانکنه عزیزدلم‌..منم دقیقا همین امروز با مامانم دعوام شد کلی حرف بیخود بهم زدیم...کلا ریختم بهم

اینجاااا همه شاخ شهرن ساچه واو😒🙆همهههه علامه دهرن ساچه واااااو😑🤦دلوووو خوشگلهههه دلووووو خوشگلههههه تو دست من تک دله😐😐 خداوکیلی صدتومن میدم تک خشتم بده تو دستم😑😂زده ب سرم نمیدونم چی دارم مینویسم کله سحری😬از همین تریبون اعلام میکنم ک ساعت ۴صبح اینو نوشتم😑هااان یچی دیگم یادم اومد..من دقییقا ۳سال خواننده خاموش بودم🙆
😭😭😭😭بمیرم برای دلت... من که ازنزدیکترین عضو خونواده ام هزارتا تهمت شنیدم... دلم میخواد بمیرم

عزیز دلم درکت میکنم تهمت خیلی درد بزرگ و زجر آوریه

اما چرا اینستاشو چک میکنی؟؟؟؟!!!! 

اصلا برات مهم نباشه فک کن فوت کرده فاتحشو بخونو تمام...