2777
2789

من توی یه خانواده کم جنعیت بزرگ شدم دوتاعمودارم بایه داداش ک عموهام هیچکدوم پسرندارن .ولی خانواده مادرم پرجمعیت هستن وبیشتربچه هاشون یعنی نوه ها پدربزرگم دخترشدن.چون مادربزرگ خودم ۷تا دخترودوتاپسرزایده احتمالا طبعشون سردبوده وژنتیکی حالامن نمیدونم ولی اینومیدونم ک هم پدرم هم دوتاپدربزرگم میگفتن خیلی دوست داریم بچه دومت پسرباشه هرچندک فامیلی شوهرت روشه ولی ماارزوداریم وازاین حرفا(دخترا خیلی محترمن تودوتاخانواده )ولی بخاطرکمبودپسرهوس پسرداشتن...ولی خانواده شوهرم میلی ب پسرداشتن یانداشتن نداشتن چون مادرشوهرم ۶تاپسرو۴تادخترداشت و۶تاپسرش هرکدوم دوتا دوتا پسرداشتن وکمبود دختراحساس میشد😄ولی بین جاری هام فقط من پسرنداشتم البته خدایه دخترنازوباهوش نصیبم کرده ک همه عاشقش بودن وصدتاازپسراشونومیارزید😅خلاصه من وشوهرم تصمیم گرفتیم ک جفتمون جورشه وباردارشیم ک انشالا پسرباشه ک دخترم هم دا اش داشته باشه وواسه دل خانوادم تصمیم گرفتیم برم تحت نظریه پزشک خوب 

😲😲خداوکیلی لایک ن‌کن خواهر😲😲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ویزیتش جلسه ای ۲۰۰هزاربود وگفتم خداروشکر ۴جلسش میشه ۸۰۰تومن ومفته ولی ای دل غافل نمیدونستم ک چه بلایی قراره سرم بیاد.اقا من ازمایش دادم وهمه چی اوکی بود فولیکول خوب هورمون شیرخوب و اوکی بودم ولی یه دکتر طبع سنتی میرفتم ک بنده خداخییییلی کارش خوب بود واون بهم گفت قبل ازهرچیزیه ازمایش اسپرم بگوشوهرت بده 

😲😲خداوکیلی لایک ن‌کن خواهر😲😲

بچه ها من چ خاکی تو سرم بریزم دکترم میگه ن تو نه شوهرت مشکل ندارید ولی ۴ماهه اقدامم حامله نشدم حتی آمپول اچ سی جی برام نوشت بازم پریود شدم،چیکار کنم بنظرتون چرا حامله نمیشم اگ مشکل ندارم

تورو خدا بگو اسپرم شوهر منم صفررررره

منم شوهرم اینجوری بود چندسال دوا درمون کردیم فایده نداشت اخرش بیخیال شدیم یک سال و نیم بعد باردار شدم

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
بچه ها من چ خاکی تو سرم بریزم دکترم میگه ن تو نه شوهرت مشکل ندارید ولی ۴ماهه اقدامم حامله نشدم حتی آ ...

دوست من مثل شما بود . آخرش پیش یه دکتری رفت ک یه پیرمرده بود سه ماه در سال ایران بود . گفته بود همه داروهاتو بنداز دور . قند شوهرش پایین بود باردار نمیشد . هر روز معجون و عسل و شیر موز و انبه خورد الان نی نیشون دو روزه ک دنیا اومده

خدای من خدای معجزه هاست .