2777
2789

پیاز داغ فراوون اویشن ذرت وقارچم بریزی که دیگه محشره

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

اول سویا رو با آب جوش بخیسون 

بعد بزار تو آب کش و با آب سرد خوب بشور و فشار بده آبش،رو بگیر 

پیاز رو سرخ کن سویا رو اضاف کن و ادویه بزن بزار با شعله ملایم بزار خوب سرخ بشه بعد رب گوجه اضاف کن 

آویشن بزنی عالی میشه 

همین طور هویج و فلفل دلمه و سیر که اینا ذائقه ای هستن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیاز داع درست کن سویا رو هم سرخ کردن بهش سیر و فلفل دلمه و نمک فلفل زردچوبه و آویشن بزن بعد ربم بزن حسابی سرخ کن

خیلی خوب میشه

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

من تا رب میریزم ابم میریزم اول باید سرخش کنم؟

اره رب باید خوب سرخ شه وگرنا طعمش خوب نمیشه 

اول سرخ کن بعد آب بریز چندقطره ابلیمو هم میزنم من

اره رب باید خوب سرخ شه وگرنا طعمش خوب نمیشه  اول سرخ کن بعد آب بریز چندقطره ابلیمو هم میزنم من

حالادمن آب میریزم بعد میزارم خوب سرخ بشه 

چون آب نریزی مواد سفت میشه و ته میگیره سریع

حالادمن آب میریزم بعد میزارم خوب سرخ بشه  چون آب نریزی مواد سفت میشه و ته میگیره سریع

نمیدونم من همونجوری سرخ میکنم ته نمیگیره البته روعن زیاد میریزم