الهه۶۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/06/24 تعداد پست: 1185 عنوان دوستان تهرانی اگه متخصص مغز اعصاب خیلی خوب میشناسید ممنون میشم معرفی کنید 130 بازدید | 13 پست خانما مادرم یهویی دچار اختلال تکلم شده خیلی داغونم دکتری که کارش خوب باشه نمیشناسم خواهشا اگه دکتر خوبی میشناسید توتهران اسمشو بگید دعاتون میکنم بدترین حالت اینه که ازچشمت بیفته ولی ازدلت نه قشنگ سرویس میشی 1399/11/17 | 13:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
jirjirak_naghash عضویت: 1399/10/29 تعداد پست: 1362 دكتر هما صادقي تو ونك اگر انسانها يكديگر را دوست بدارند، هرگز نميميرند...
agirl_nutella عضویت: 1398/11/07 تعداد پست: 8546 اره دوستان اگه دکترخوبی میشناسیدبگیدمنم براسردردمیخوام بیام تهران اومدم تاپیک بزنم برادکترمتخصص که تاپیک دوستمو دیدم
الهه۶۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/06/24 تعداد پست: 1185 دكتر هما صادقي تو ونك دوستم شما از کارش رضایت دارید بدترین حالت اینه که ازچشمت بیفته ولی ازدلت نه قشنگ سرویس میشی
الهه۶۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/06/24 تعداد پست: 1185 اره دوستان اگه دکترخوبی میشناسیدبگیدمنم بر سردردمیخوام بیام تهران اومدم تاپیک بزنم تامیک دوستمو دیدم ... بدشانسی اینجاس کسی تواین تاپیکا نمیاد باید درمورد مادرشوهرو خیانت و اینجورچیزا باشه یه دفعه صدنفر بریزن تاپیکت بدترین حالت اینه که ازچشمت بیفته ولی ازدلت نه قشنگ سرویس میشی
jirjirak_naghash عضویت: 1399/10/29 تعداد پست: 1362 دوستم شما از کارش رضایت دارید من شهرستانم داييم خيلي تعريفشو كرد اومدم تهران پرونده مامانمو اوردم پيشش يه خانوم مسن هم بود.البته شرايط مادر من دور از جون شما طوري بود كه كسي كاري از دستش برنميومد اگر انسانها يكديگر را دوست بدارند، هرگز نميميرند...
الهه۶۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/06/24 تعداد پست: 1185 من شهرستانم داييم خيلي تعريفشو كرد اومدم تهران پرونده مامانمو اوردم پيشش يه خانوم مسن هم بود. البته ... ازت ممنونم عزیزم بدترین حالت اینه که ازچشمت بیفته ولی ازدلت نه قشنگ سرویس میشی
الهه۶۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/06/24 تعداد پست: 1185 من شهرستانم داييم خيلي تعريفشو كرد اومدم تهران پرونده مامانمو اوردم پيشش يه خانوم مسن هم بود. البته ... عزیزم درکت میکنم بدترین حالت اینه که ازچشمت بیفته ولی ازدلت نه قشنگ سرویس میشی
jirjirak_naghash عضویت: 1399/10/29 تعداد پست: 1362 عزیزم درکت میکنم مادر من تصادفي بود تو كما بود من يه روزه اومدم تهران.دكتر حاذقي به نظر ميومد اگر انسانها يكديگر را دوست بدارند، هرگز نميميرند...
الهه۶۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/06/24 تعداد پست: 1185 مادر من تصادفي بود تو كما بود من يه روزه اومدم تهران. دكتر حاذقي به نظر ميومد امیدوارم الان مادرتون سلامت باشن بدترین حالت اینه که ازچشمت بیفته ولی ازدلت نه قشنگ سرویس میشی
jirjirak_naghash عضویت: 1399/10/29 تعداد پست: 1362 امیدوارم الان مادرتون سلامت باشن مادرم فوت كردن 😔با برادرم تصادف كردن هردوتاشون فوت كردن 😔اميد وارم مشكل مامان شما هرچي زودتر برطرف بشه ولي چون بحث تكلمه به نظرم حتما سريع مراجعه كنيد و اگه الان اتفاق افتاده به اورژانس ١١٥ زنگ بزنيد و ازشون مشورت بگيريد اگر انسانها يكديگر را دوست بدارند، هرگز نميميرند...
الهه۶۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/06/24 تعداد پست: 1185 روحشون شاد برات صبر آرزو میکنم بدترین حالت اینه که ازچشمت بیفته ولی ازدلت نه قشنگ سرویس میشی
jirjirak_naghash عضویت: 1399/10/29 تعداد پست: 1362 روحشون شاد برات صبر آرزو میکنم ممنونم اگر انسانها يكديگر را دوست بدارند، هرگز نميميرند...
agirl_nutella عضویت: 1398/11/07 تعداد پست: 8546 بدشانسی اینجاس کسی تواین تاپیکا نمیاد باید درمورد مادرشوهرو خیانت و اینجورچیزا باشه یه دفعه صدنفر بر ... اره دقیقا کسی نمیاد من تحقیق میکنم شماهم بپرس اگه دکترخوبی پیداکردیم همین تاپیکمیایم میگیم