2777
2789
عنوان

دوره تافل بهتره یا ایتلس ؟؟؟؟؟

158 بازدید | 20 پست

یا فرقی نمیکنن؟؟؟؟؟ می خوام بعد عید برم کدوم بهتره

بعدش دزفولیم کدوم موسسه یا کانون خوبه اگه کسی میدونخ

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗

چند ترمه ؟ چقدر طول میکشه

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به هدفتون داره خب من مثلا آیلتس احتیاج دارم

سلام عزیزم خوبی تو تاپیک قبلیم بودی 😍

احتیاج ندارم فقط احساس میکنم لازمه هر انسانی یاد بگیره میخوام یه زبانه خارجی بلد باشم 

اگه بخوای مهاجرت کنی آیلتس خیلی بیشتر بدردت میخوره 

اما اگه میخوای تو ایران مثلامعلم زبان شی یا بری تو رشته زبان تافل خوبه

از ازل تا به ابد قلبم به نامت تاج من💙👑💙...استقلالی بودنم تنها اتفاق قشنگ زندگیمهシ💙💙 

عزیزم این ها امتحان هستند. دوره ها صرفا آمادگی شما برای این امتحانات هستند. اگر قصد مهاجرت دارید معمولا آیلتس بید بگیرید که با توجه به هدفتون باید اون نمره مشخص رو کسب کنید. 

هیچکی جز خودت، نمیتونه کمکت کنه و دستت رو بگیره. پس، روی هیچکی حساب نکن!!!!
هدفتون چیه مدرکش که دوسال بیشتر اعتبار نداره

هدف خاصی ندارم 

فقط احساس میکنم هر انسانی لازمه بلد باشه 

شاید بعدا ازش استفاده کردم مثلا برا ترجمه و تایپ و اینا یه راه باشه برا دارمد زایی البته الان نه بعدا 

اگه بخوای مهاجرت کنی آیلتس خیلی بیشتر بدردت میخوره  اما اگه میخوای تو ایران مثلامعلم زبان شی ی ...

پس تافل برا من بهتره

سلام عزیزم خوبی تو تاپیک قبلیم بودی 😍 احتیاج ندارم فقط احساس میکنم لازمه هر انسانی یاد بگیره میخوا ...

اااا راست میگی . دقت نکردم 😍

پس نیازی نیست توی دوره های آیلتس و تافل شرکت کنی عزیزم. همون دوره های عادی رو برو و سطحت رو ببر بالا .تا پیشرفته برو

شاید بخوام مثلا یه کتابو ترجمه کنم

اره تافل بیشتر بدردت میخوره

مرسی عزیزم

اااا راست میگی . دقت نکردم 😍  پس نیازی نیست توی دوره های آیلتس و تافل شرکت کنی عزیزم. همون دو ...

اره اسمت یادم بود 

نمیدونم باید برم ببینم کجا خوبه اصن فرصت نیس نمیدونم باید چی کار کنم