2777
2789

سلام دوستان من چهارده روز پیش چون پریود نشدم دکتر بهم دو تا امپول ۱۰ میل پروژسترون داد تا زود پریود بشم الان دو هفتست پریود نشدم ازمایش خون هم دادم برای بارداری اصلا خبری نبود ....

هر روزم دارم اسکات میزنم و  ورزش میکنم و عرق رازیانه میخورم ..دکترم هم فکر کنم توش مونده .فکر کنم به فیل میزد این امپولو تا الان پریود شده بود ..کسی همچین تجربه ای داره ...حالا چکار کنم

در انتظار نی نی  خدایا به هم منتظرا یه نینی ناز و خوشگل و سلامت بده 🙏به منم یه نینی ناز و خوشگل و سالم بده❤الهی آمین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیست گرفتی اونم از نوع پلی.من دقبقااااا شرایط شمارو داشتم عییین شما دوماه الاف بودم بدون پریودی..امپولم اثر نکرد..اخرش دکتر ال دی داد و یه دکتردیگ رفتم تشخیص پلی کیست داد..ال دی رو تموم کردم پریود شدم و دیک درمانو شروع کردم

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..
یائسه شدی شاید

واییییی نه ترو خدا مگه ادم با امپول زدن یائسه میشه

در انتظار نی نی  خدایا به هم منتظرا یه نینی ناز و خوشگل و سلامت بده 🙏به منم یه نینی ناز و خوشگل و سالم بده❤الهی آمین
کیست گرفتی اونم از نوع پلی.من دقبقااااا شرایط شمارو داشتم عییین شما دوماه الاف بودم بدون پریودی..امپ ...

خب من پلی کیست هستم برای بارداری اقدادم کردم کلومیفن داد با کلومیفن یه کیست بزرگ ۵ سانتی زدم  ترسید دکتر بهم قرص جلوگیری داد نخوردم اخه دیدم میگند که ممکنه ناباروری بیاره یک ماه سرکه سیب خوردم کیستم اب شد ولی دیگه پریود نشدم

یائسه شدی شاید

من تا یکماه قبلش پریود میشدم یعنی یهویی یائسه شدم؟ترو خدا اگر میدونید توضیح بدین نگران شدم

من تا یکماه قبلش پریود میشدم یعنی یهویی یائسه شدم؟ترو خدا اگر میدونید توضیح بدین نگران شدم

عزیزم آخه منم تنبلی دارم اما بعد امپول 6 یا 7 روز بعد پریود میشدم نمیدونم مشکل شما چیه برین دکتر 

ن بابا یایسه چیه...برو دکتر پیگیرشو

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..