a_sss_a مدیر استارتر عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 1020 عنوان آیا عسل با این قیمت خوبه 136 بازدید | 24 پست خودم میفروشم...در طبیعی بودنش هیچ شکی ندارمعسل گون کیلویی ۲۶۰میخواستم بدونم این قیمت از نظر مردم گرونه؟ ارزونه؟ متوسطه؟ توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود. 1404/06/13 | 23:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
a_sss_a مدیر استارتر عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 1020 ارزونه اگه اصل باشه اگه ناخالصی داشته باشه خیلی همگرونه نه، اصله...یعنی زنبور ساختش توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.
a_sss_a مدیر استارتر عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 1020 عسل خو الان نزدیک 2تمن شما چطوری میدی200 اونی که شما میگی عسل وحشیههمون که خود زنبور توی کوه و کمر خودجوش میسازهاون چون برداشتش سخته گرونهعسلی که من میفروشم پرورشیه...دوتاش یه طعم و مزه دارن ولی خب... توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.
a_sss_a مدیر استارتر عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 1020 یکی از اشناهامون عسل فروشه شیشه ای۶۰۰میده ممممبازم نسبت به قیمتای ۲میلیون و ۳میلیون خوبه توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.
a_sss_a مدیر استارتر عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 1020 مامان عسل اصل گرفته ۶ تومن عاااا🫤خیلی گرونه واقعا... توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.
a_sss_a مدیر استارتر عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 1020 منظورم شکر هم خورده زنبور آهانهاون عسل تغذیهایه... توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.
حوریzo عضویت: 1402/01/23 تعداد پست: 2653 ممممبازم نسبت به قیمتای ۲میلیون و ۳میلیون خوبه یکی از دوستای شوهرم عسل کندو داره امسال کیلو ۵۰۰ بود ما ده کیلو خریدیم بنظرمون قیمتش خوب بود
ghjkl123 عضویت: 1403/02/01 تعداد پست: 3754 عسل من کیلویی ۴۰۰، ۵۰۰ دیدم.۹۰۰ تومن اصلششما هرجور که میدونید عسل را بفروشید.چرا میپرسید؟میزان سود و خرج و ... را حساب کنید و طبق اون قیمت بدیدیعنی یکی بگه عسل کیلو ۶ تومن که توی کامنتها هست را خریدم میخواهی ۶ بفروشی؟