2777
2789

نمیدونم چرا اینجوریم اصلا شبا نمیتونم بخوابم خوابم میاداااا شدیدد اما انگار با خودم لج میکنم از اونورم پسرمم با من تا لنگ ظهر میخوابه اونوقت شبا برای خوابوندنش داستان دارم 

واقعا داستان شده برام نمیدونم چیکار کنم 

شاغلم هستم یه روزایی سر کار میرم،روزایی که باید برم سرکار له له میشم چون شبش خوب نخوابیدم😭😭😭😭

این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️    من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩

من خودم هستم اما واقعا خواب. شب لذت بخشع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من چون چشمام یکم صعیفه دیگ زیاد بیدار باشم ب گوشی نگا کنم چشمام خودش هشدار خواب میده😐

من خودمم میگرن دارم سرم درد میگیره هشدار خوابو هم من رد کردم دیگه 

این اینستاگرام شده بلای جونم پارسال یه پیج روزمرگی همینجوری زدم الان چون تعداد زیاد شده معتاد شدم یکسره دارم دایرکت جواب میدمو ...خلاصه روزگارم سیاه شده از دست اینستام 

بعد هرکی میبینه میگه خوبه ها پول تبلیغ میگیری تو خونه نشستی😭😭😩😩😩

این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️    من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩
منم چن ماااااهشه اصلا خواب ندارم میگم شاید کم خونم😐😐😐

ازمایش هورمون و کم خونیم دادم اما نرماله😩

من خودمم میگرن دارم سرم درد میگیره هشدار خوابو هم من رد کردم دیگه  این اینستاگرام شده بلای جون ...

سلام عزیزم

تو یه تاپیک درباره یه رژیم صحبت کرده بودی که پروتئین و ......بود نتیجه گرفتی شما ؟؟

میشه بیشتر توضیح بدی برام ؟