2777
2789

دلم براش میسوزه بعد یه هفته که از بیمارستان مرخصش کردیم امروز فهمیدم کم کاری تیروئید داره گریم بند نمیاد نمیتونم بخوابم همش استرس دارم.همش حس میکنم قراره یه اتفاق بد براش بیفته .هیچیش نمیشه مگه ن؟کم کاری تیروئید ک چیزی نیست با قرص خوب میشه؟نکنه رو مغزش تاثییر گذاشته باشه؟بچم گناه داره همش تقصیر منه اون اینطوری شده.دردش ب جونم کاش میشد من بمیرم ولی اون همیشه سالمو خوب باشه،😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

میشه ازتون خواهش کنم برا سلامتی نینیم صلوات بفرستين؟

عزیزم با دارو رفع میشه

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

فقط ۱۵روزشه😭😭😭😭خدایا من تحمل مریضیشو ندارم تحمل ندارم باز بخوان ازش خون بگیرن ..توروخدا براش دعا کنین.التماستون میکنم،😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران نباش عزیزدلم کم کاری تیروئید مشکل حادی نیست منم دارم ان شاالله همیشه تنش سالم و سلامت باشه

تقصیرشمام نیس

میگم  احیانا خشتکاتون معلومه،زشت نیس عایا؟😶           ساق پاهاتون چطو؟اونم موردی نداره؟!! یکم خزه انگار! نظر شما چیه😞

چند سالشه؟ کم کاری تیرویید که چیزی نیست عزیزم فقط باید داروشو سر موقع مصرف کنه. نگران نباش

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم! اما می دونم به جای دندون ممکنه دل بشکنه!!! واسه همونه که ساکت میمونم....  تماس از دست رفته!؟ههه...من از دستشون ندادم! فقط زل زدم و جواب ندادم...در ضمن تویی که داری امضامو میخونی برای داشتن یه زندگی آروم همیشه این اصل رو رعایت کن..برای خود خودت زندگی کن نه برای مردم. خوش بااااشی

ازمايش واسه چيه؟كه به موقع تسخيص داده بشه با دارو حل ميشه انشاالله ،حرص نخور شيربچه ميدي خوب نيست اروم باش ان شالله به خير ميگذره

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
اگه یوقت تو خواب خفه بشه؟اگه من خواب باشم شیر برگرده توگلوش؟

این احتمالش یک درصده و دست شما هم نیست ربطی هم ب کم کاری تیروئید نداره

میگم  احیانا خشتکاتون معلومه،زشت نیس عایا؟😶           ساق پاهاتون چطو؟اونم موردی نداره؟!! یکم خزه انگار! نظر شما چیه😞

عزیزم درکت میکنم.تازه مادر شدی تازه زایمان کردی حق داری حساس باشی.ولی باور کن نگرانیت بی مورده و با دارو رفع میشه.شما حال روحیت خوب نباشه رو کوچولوتونم تاثیر میزاره... پس خوب کنید حالتونو ب خاطر فرزندتون.حتی شده اداشو در بیارین...

,9,ماه باردار بودم خدا بلایی نبود سرخودمو بچم نیاره همش استرسو نگرانی همش بیمارستان بودم یه زایمان خیلی خیلی خیلی سختم داشتم.اخه من چ گناهی کردم ک خدا اینقد اذیتم میکنه..تو دنیا فقط همین یه دلخوشیو دارم .دلم میخواد بمیرم از اینهمه استرس راحت بشم