عزیزان منم تو چند روز آینده نوبتمه ولی از ترس کرونا نمیدونم چکار کنم بچها تو بیمارستان چجوریاس پرتوکلا رعایت میشه یا هنگام عمل بنظرتون خطر ابتلا چند درصده اصلا ایده دکتر چیه ک بیمار مبتلا نشه عاجزانه ازتون خواهش میکنم بگین اگه تجربه ای دارین🙂
تیکر تولدشه :)♥️🎂🍃. تو زندگیتون دنبال آدم هاي سیر باشید ! سیر از پول ، سیر از مهموني ، سیر از جنس مخالف ، سیر از خوشي هاي موقت ! ✨🔥آدم هاي گشنه فقط به روحتون آسیب میزنن - دختر و پسر هم نداره -🔪🍃
اصلن نترررررس اره واقعن رعایت میکنن،منکه ۵ ماهه عمل کردم خداروشکر نگرفتم ازونجا
با تاپیکام سعی نکن داستان زندگیمو بفهمی یا منو بشناسی.چون ممکنه مشکل دوستمو یا دخترخالمو یا مامانمو یا هرکس دیگه که ازم کمک میخاد رو از زبون خودم بنویسم و نظراتتونو بهش انتقال بدم.پس اگه تاپیکام متناقضه فکر نکن دروغه یا سرکاریه.اینجا واسم یه محیط امنه واسه استفاده از تجربه های شما و مشورت باهاتون ❤💜
من دقیقا دو هفته پیش عمل کردم.نترس چون بیشتر دکترا توی کلینیکای خصوصی عمل انجام میدن و این بیمارستانا معمولا بیمار کرونایی تحویل نمیگیرن جای نگرانی نیست
بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بیتجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂
بسلامتی عشقم نمیترسی از کرونا من همش فکر میکنم میگیرمش میارم میندازمش جون بقیه اخه یکساله بشدت داریم ...
دقیقااااا ما هم یکساله بشدت رعایت کردیم !!
ولی دیدم همه تو اون شرایط قرمز و حاد کرونایی عمل کردن و هیچیشون نشد
الان ک یکم اوضاع بهتر شده
دیگه توکل ب خدا
قبل عید خوجل شیم 😁
تیکر تولدشه :)♥️🎂🍃. تو زندگیتون دنبال آدم هاي سیر باشید ! سیر از پول ، سیر از مهموني ، سیر از جنس مخالف ، سیر از خوشي هاي موقت ! ✨🔥آدم هاي گشنه فقط به روحتون آسیب میزنن - دختر و پسر هم نداره -🔪🍃
خواهرمنم چهار پنج ماه پیش بود عمل کرد من ومامانم ویه خواهردیگمم پیشش بودیم ازساعت۷صبح تا ۷عصرکه از کلینیک زدیمبیرون.. الحمدلله ماشاءالله الهی شکر نگرفتیم کروناهیچکدوممون.. واقعاتمیزوپاکیزه بود وخیلی رعایت میکردن البته ماهم کلا ماسک ودستکش والکل داشتیم اما خب خواهرمکه عمل کرد اون ماسک نداشت والحمدلله هم طوری نشد🌹اصلا استرس نداشته باش وپیشاپیش زیباترشدنت روبهت تبریک میگم بانو
خداکنه چون من اگاهی نداشتم گفتم نندازنم قاطی کروناییا بدبخت شم
نه بابا.بخصوص اگه فقط کلینیک جراحی زیبایی باشه دیگه اصلا جای نگرانی نیست
بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بیتجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂