2777
2789
عنوان

مامانااااا

38 بازدید | 7 پست

شما بچهاتون عکاسی می برید؟ اگر بله چندوقت یکبار واینکه چه مناسبت های مهم براتون بجز تولد دندونی ماهگرد 

من خودم ۱۸ماهگی یعنی یسال ونیم شدن و الانک ۳سال ونیم میشه دوسدارم ببرم 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
نبردم تا حالا ولی خیلی دوست دارم ببرم 

انشالله میبری 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یلدایی و کریسمس عیدی تولد 

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

من خودم دوست داشتم‌نوزادی و شش ماهگی و دندونی اینا ببرم. ازونجایی که شوهرم و خانواده ی همیشه در صحنش این جیزا رو خرج اضافه میدونن و البته کرونا ۶م بود فقط شب یلدا که ۱۶ماهه بود بردمش .

بفیه وقتا خودم تو خونه تم درست کردم

البته این جیزا برا دل خود مامان بابا هست. بچه بزرگ بشه به این‌چیزا کاری نداره ...اونقدر که نیاز های اساسی و مهمتری جلو چشمشه.اینا فقط خاطره سازیه. پس اگر نتونستی ببری غصه نخور. خودت بگیر ازش

یلدایی و کریسمس عیدی تولد 

اونا بردم الان میخوام ۳سال و ۶ماه شد ببرم ولی لباس اسپرت ساده و گفتم رو تخته سیاه بنویس تو عکس باشه از اون تخته ک اطلاعات بچها میزنن عکسم خیلی گرون شده 

من خودم دوست داشتم‌نوزادی و شش ماهگی و دندونی اینا ببرم. ازونجایی که شوهرم و خانواده ی همیشه در صحنش ...

من از ۳ماهگی بردمش اره فقط برا خاطره سازی واینک دوربین با کیفیت ندارم والا طبیعت بهترین عکس میشه گرف با دوربین عالی

من خودم دوست داشتم‌نوزادی و شش ماهگی و دندونی اینا ببرم. ازونجایی که شوهرم و خانواده ی همیشه در صحنش ...

واقعا من کسی میشناسم بجش یه اتاق پر عروسک داره اونوقت بمن میگف همش عکس میگیری منم گفتم والله بچم قد دختر تو عروسک نداره درعوض عکس ک خیلیم از عروسک ارزونتر داره من دخترم هم جور وسیله داره ولی اون خانم خونش پارک شهر خونه بازی