2821
2789
عنوان

تو کی هستی .!؟

485 بازدید | 35 پست

تو

آن بایدی 

که ((شب)) به بهانه ات ((خیر)) است

خدایا ،،میشه نگاهم کنی ، راحت بشه زندگیم چشم برندار از من ، میپاشه زندگیم                         خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من.                   ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت.                         نه اینکه حرفی نباشد،،، هست،خیلی هم هست....اما دل شکسته ها میدانند،غم ک به استخوان برسد،میشود سکوووووت.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

میشه توضیح بدی  اصلا متوجه نشدم

خیلی واضح

خدایا ،،میشه نگاهم کنی ، راحت بشه زندگیم چشم برندار از من ، میپاشه زندگیم                         خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من.                   ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت.                         نه اینکه حرفی نباشد،،، هست،خیلی هم هست....اما دل شکسته ها میدانند،غم ک به استخوان برسد،میشود سکوووووت.

زیبا بود

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 
ممنون از توضیح کامل و جامع 

خواهش میکنم امیدوارم مفید بوده باشه 

نمیشود بیان کرد  بانو  

میتونید بروید تاپیک آخرم

آقا    هستم🙋     🔵💲💙  بجای ایراد گرفتن  از دیگران   به فکر اصلاح خود باش 👐انگشتان دست را ببین بعد قضاوت کن 👂👂برای یاد گیری هیچ وقت دیر نیست  😑در جمع همیشه  خاموش باش  تا ذهن تقویت شود   کاربر  سال 85