2777
2789
عنوان

نشتی کیسه آب توروخدا کمک

98 بازدید | 15 پست

سلام دوستان باردارم وهفته۳۸هستم دیروز رفتیم پیاده روی بعدکه برگشتم شورتم اندازه دوتابندانگشت خیس بود و وقتی خشک شد حالت گچی پیدا کرد رو شورتم.ممکنه ازکیسه آب باشه؟یاعفونته؟مطمعنم ادرار نیست چون حالت گچی شد 

امروزم پیاده روی نداشتم ولی باز متوجه شدم مثل دیروز شورتم خیس شده 

هروقت هم شورت ندارم به خودم دست میزنم مرطوبم اما رطوبتش مثل ادرار نیست انگاریه کم غلظت داره چون شورتم هم بعدخشک شدن یه حالت زبر پیداکرده بود.استرس دارم لطفاهرکی میدونه کمکم کنه

یه پد بزار

حالت سجده خم شو

چند تا محکم از ته دل سرفه کن

اگه چیزی روی پد اومد اون نشتی میشا

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه کیسه آب نیست عزیزم

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

کیسه آب خیلی بده عزیزم خطرناکه . نمیخوام تو استرس بندازمت ولی خواهرم بچه ۵ماهش بخاطر پارگی کیسه آب مرد . حتتتتتتتتما برو دکتر . اگه میتونی همین الان برو 

میشه برای حاجتم حمد بخونی گلی؟

احتمال زیاد ترشحات نزدیکِ زایمانه.بازم بری بیمارستان چک میکنن 

خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝
چطور؟کیسه آب باید چجوری باشه؟باید زیادتر باشه؟این اندازه که گفتم برای یک روز انقدر ترشح دیدم 

عزیزم کیسه آب دقیقا مثل ادراره،آبه دیگه نشتی هم داشته باشه بازم مثل ادرار کردن بی اختیاره کلا خیس میشی

ولی اینی که شما میگی ترشحه

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...