2777
2789
عنوان

چرا من هیچ ارزویی ندارم 😕😕

| مشاهده متن کامل بحث + 1736 بازدید | 64 پست
دمت گرم تو که همه چی داری شماره کارت میدم هر چی کرمته  والا من هیچکدومو ندارم  حتی عید ه ...

الهی بمیرم واقعا از درد و رنج جامعه عذاب میکشم و تا جایی که بتونم به دور و بری هام کمک میکنم ولی خدا به مردم دین و ایمان بده مخصوصا به مسئولین که درد جامعه رو ببینن

عضو گروه نارنجی تاپیک بامداد خمار وزن فعلی ۷۳ هدف ۵۸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اتفاقا لذت میبرم واقعا از زندگیم

جدی خداروشکر همیشه شاااااد باشی 😍😍😍😁

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
همون خوبه چیزی که طولانی مدت باشه و..بده انتظار خیلی کشندس.

اره واقعا 

من فقط یه مشکل دارم که اونم اینه که برای درد همه ناراحت میشم مثلا امروز از صبح برای انصاریان گریه کردم انگار دور از جون عزیز خودم مرده تا مادر شوهرم اومده دعوام کرده یکم به خودم اومدم 😂

الهی بمیرم واقعا از درد و رنج جامعه عذاب میکشم و تا جایی که بتونم به دور و بری هام کمک میکنم ولی خدا ...

سلامت باشی عزیزم 

مشکلات میان و میرن دیگه 

مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26       علاقه مند به طب سنتی     دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم 
جدی خداروشکر همیشه شاااااد باشی 😍😍😍😁

مرسی

عزیز دلم منم تنبلی تخمدان داشتم و باردار شدم اصلاااا غصه نخور مطمئنم توام مامان میشی

دل رحمی دیگه😁

وای خیلی بده 

چند هفته پیش یه قتل تو نزدیکی هامون اتفاق افتاد و من از شدت ناراحتی داشتم تا حد جنون میرفتم انقد دوستام دعوام کردن گفتم دیوونه ای مگه به تو چه اخه با تو چه صنمی داشت که خودتو میکشی 😂😂😂فکر کردم دیدم راست میگن

مرسی عزیز دلم منم تنبلی تخمدان داشتم و باردار شدم اصلاااا غصه نخور مطمئنم توام مامان میشی

خدا از دهنت بشنوه گلم مبارک باشه نینی گلت 😍

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
خدا از دهنت بشنوه گلم مبارک باشه نینی گلت 😍

الان دیکه یکسالشه خاله جون مرسی 😘

من پنج روز روزه گرفتم هدیه به اون امام هایی که خودم زیاد دوسسون دارم و مادراشون از این طریق حاجت گرفتم نینی دار شدم توام امتحان کن