2777
2789
عنوان

چرا من هیچ ارزویی ندارم 😕😕

| مشاهده متن کامل بحث + 1736 بازدید | 64 پست
اینکه آرزویی نداری، از این لحاظ خوبه که همه چی داری حتما، از هرچیز که فکر کنی.از این لحاظ بده که آدم ...

👍🏻👍🏻👍🏻

عضو گروه نارنجی تاپیک بامداد خمار وزن فعلی ۷۳ هدف ۵۸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هدف و ارزو فرق داره 

بعضی وقتا جفتشون یکیه بعضی وقتام نه.منظورم این بود که چیزی رو انتخاب کن که خودت بتونی برا رسیدن بهش تلاش کنی و...

https://harfeto.timefriend.net/16360170073699 نظری حرفی حدیثی؟   
از یه جهت خوبه حسرت چیزی به دلت نیست   از طرف دیگه داشتن آرزو باعث میشه که آدم هدف داشته باشه ...

نه اینکه نداشته باشم داشتم ولی رسیدم 

خب خدا رو شکر که همه چی داری منم با این که مال دنیا زیاد ندارم در حد معمولی دارم که محتاج کسی نباشم ولی آرزوی مال دنیا زیاد نمیکنم ولی خیلی دوس دارم پسرهام به تحصیلات عالیه در حد بالا برسن من آدم های تحصیلکرده در حد بالا رو دوس دارم دلم میخاد پسر هام انطوری بشن به لطف خدا

منم مثل توام،هرچی فک میکنم آرزویی ندارم ،زندگی معمولی هم دارم ولی نمیدونم چرا آرزو ندارم،چرا حسرت چی ...

خوبه ک

بعضی وقتا جفتشون یکیه بعضی وقتام نه.منظورم این بود که چیزی رو انتخاب کن که خودت بتونی برا رسید ...

هدف دارم مثلا یاد گرفتم یه حرفه ای که علاقه دارم یا کسب درامد از یه شغل جدید که فعلا انحصاریه و اگه پیشرفت کنه عالی میشه تربیت درست بچم پیشرفت خودم تو اشپزی و قنادی

خب خدا رو شکر که همه چی داری منم با این که مال دنیا زیاد ندارم در حد معمولی دارم که محتاج کسی نباشم ...

انشالله که موفقیتشون رو ببینی

همه رو دارم

دمت گرم تو که همه چی داری شماره کارت میدم هر چی کرمته 

والا من هیچکدومو ندارم 

حتی عید هم لباس ندارم و ن میتونم داشته باشم 

مستاجرم با ماهی یه تومن اجاره و حقوق کم 

عزیزم خیلی خداروشکر کن بابت داشته هات یه اسپندم دود کن چشم نخوری 

برای خودت برو دنبال تفریح دنبال یادگیری هنر یا علمی ک برات جذابه 

بیشتر با بچه هات وقت بگذرون و...

مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26       علاقه مند به طب سنتی     دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم