2777
2789
عنوان

چرا من هیچ ارزویی ندارم 😕😕

| مشاهده متن کامل بحث + 1736 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا؟

اینکه آرزویی نداری، از این لحاظ خوبه که همه چی داری حتما، از هرچیز که فکر کنی.از این لحاظ بده که آدمیزاد سیرمونی نداره تو آرزو کردن، و همیشه یه چیزی رو داره برای آرزو کردن. پس وقتی آرزو نکنی یعنی یه جای کار میلنگه و بده

خونه برای خودت داری 

ماشین 

همسر 

بچه 

سفر خارجه نمیخوای ؟ 

مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26       علاقه مند به طب سنتی     دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم 

از یه جهت خوبه حسرت چیزی به دلت نیست  

از طرف دیگه داشتن آرزو باعث میشه که آدم هدف داشته باشه و تلاش کنه 

ولی در کل تو جامعه ما  که آدمها به اهدافشون یا به سختی میرسن یا اصلا  نمیرسن همون بهتر  که آرزو هیچی رو نداری 

و خدایی که  بشدت کافیست 🌱
دقیقا منم مثل توام اسی. هیچ آرزویی ندارم. 😂😂😍 دلیلش هم این هست که به هر چی دارم خداروشاکرم و حسر ...

خداروشکر چه خوبه ک یکی مثل خودم پیدا کردم 😂

عضو گروه نارنجی تاپیک بامداد خمار وزن فعلی ۷۳ هدف ۵۸
حتما 😂

خنثی شدی دیگه 

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞

چون خودت یه آرزویی😘

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
من وقتی اسم ارزو میاد تنم میلرزه. بدون ارزو و هدف زندگی خیلی جالب نیست برا خودت هدف انتخاب کن هدف خ ...

هدف و ارزو فرق داره 

عضو گروه نارنجی تاپیک بامداد خمار وزن فعلی ۷۳ هدف ۵۸

منم مثل توام،هرچی فک میکنم آرزویی ندارم ،زندگی معمولی هم دارم ولی نمیدونم چرا آرزو ندارم،چرا حسرت چیزی ندارم،از اینکه بعضیا میگن کاش انقد پول داشتم انقد زیبایی تعجب میکنم،من نسبت به همه این چیزا خنثام

مشاور تحصیلی و کنکوری