خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من کاربر جدیدم.با اجازت نظرمو بگم؟منم خیلی دنبال کرم و قرص و... بودم برای پوستم و خیلی دکترای مختلف و معروف رو امتحان کردم اما اخرین چیزی که کمکم کرد این بود که برلی داشتن پوست خوب باید از درون بدن رو پاکسازی کنم.چهل روز پشت سر هم خاکشیر خوردم پوستم شفاف شد.اگه بتونی با کاسنی یکم قاطی کنی که عالیه.یه لایه بردار ملایم هم کنارش کمکت میکنه.بخور بابونه هم اگه پوست چربی داری پوست رو تمیز میکنه.موفق باشی
گل عمر من و شما..دو سه روزی میکنه بقا ...چرا میخوری غم چرا؟غمو رهااا کن😊
من پوستم تیره شده کم کم داره لک میشه آبرسان بگیرم دیگه چه محصولی که پوستم ترمیم بشه
فقط فقط آبلیموی طبیعی، نه این بازاریا، خودت بگیر، ک البته الانم فصلش نیس، و ژل آلوئه ورا، با هم قاطی کن، بزن ب پوستت، اگه آبلیمو نداری سیب زمینی رنده کن با ژل الوئه ورا قاطی کن بزن، هم واسه لک خوبه، هم سفید کننده س، هم لایه برداره و کلی خواص دیگه، فقط شب انجام بده و اگه پوستت خشک شد، یه مرطوب کننده معمولی بعدش بزن،من یه لک بزرگ سیاه رو بینیم بود ک اون همه پول کرم لایه بردار دادم خوب نشد، فقط دلم واسه هزینه هایی ک کردم میسوزه، ۳ هفته پشت سر هم اینکاروکردم ،اصن لکه محو شد انگار ازاول نبوده