2777
2789
عنوان

ریزش مو....

99 بازدید | 10 پست

چیکار کنم موهام بیش از حد ریزش داره 

چیز گیاهی یا شامپویی هست خوب باشه معرفی کنید موهام پرپشت بشن

فرج ظهور اقا امام زمان(عج) و حاجت روایی و عاقبت بخیری هممون یه صلوات بفرستید🌺

بیوتین وزینک پلاس بحور

سالها همچو درختی که دم نجاریست: : وقت روشن شدن اره وجودم لرزید::::ناهماهنگی تقدیرنشان دادبه من:::به تقاضای خود اصرار نباید ورزید:::::::::::::::جهان دیوانه ای بی دردسر میخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم:::::::ما پشت همان دست که پوچ است زدیم🫣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وضعیت اعصابت چجوریه؟ آهن خونت؟ پروتئین مصرف میکنی؟ گوشت، تخم مرغ

اعصابم بد نیست ولی یکم زود عصبی میشم ممکنه از این باشه😢

اهنم ازمایش دادم خوب بود اره پروتئن مصرف دارم 

اعصابم بد نیست ولی یکم زود عصبی میشم ممکنه از این باشه😢 اهنم ازمایش دادم خوب بود اره پروتئن مصرف د ...

من تا وقتی وضعیت اعصابم درست نشد ریزش موهامم قطع نشد. الان که وضعیت اعصابم بد نیس ریزش قطع شده تقریبا. قبلنا که مشت مشت ازش کنده میشد. باشگاه رفتنی خجالت میکشیدم، تو خونه خجالت میکشیدم همش دنبال جمع کردن موهام از رو زمین بودم.

سعی کن تغذیت رو به راه باشه و هر روز 40 دقیقه ورزش کن، ورزشی که باعث بشه ضربان قلبت بره بالا و عرق کنی. هفته ای یکی دو بار هم تخم مرغ بزن به موهات و روغن، هر روغنی که دوس داری

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           
من تا وقتی وضعیت اعصابم درست نشد ریزش موهامم قطع نشد. الان که وضعیت اعصابم بد نیس ریزش قطع شده تقریب ...

اها باشه ممنون گلم❤🌺

من تا وقتی وضعیت اعصابم درست نشد ریزش موهامم قطع نشد. الان که وضعیت اعصابم بد نیس ریزش قطع شده تقریب ...

منم سر امتحانام خیلیییی استرس میگیرم و عصبی میشم😭☹️

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙
منم سر امتحانام خیلیییی استرس میگیرم و عصبی میشم😭☹️

آخی، آره منم دگیر کنکورم الان شدیدا گرفتار استرس و اضطراب  

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...