2777
2789
عنوان

بچه دارا بیاین کمک کنید حتما

154 بازدید | 25 پست

سلام عزیزای من.خوش اومدید .من پسرمو ی ماهی میشه ازشیر گرفتم یکسال هشت ماه بود.خلاصه الان دوهفتس یا بیشتر دل درد داره .شبا بیدار میشه گریههه.باید بزارم رو پام تا صبح خابش خیلی بدشده.بدانق شده.بیتابه.بردم ازمایش سونو.گفت شکمش پرگازه.کلی جوشونده میدم بهتره اما بازززز شبا گریه.خسته شدم.نمیدونم علتش چیه.تجربه هاتون بگید خاهرا  

خدایا شکرت بخاطر پسر گلم...و همسر خوبم...همیشه دوست دارم بانظراتم بقیه رو خوشحال کنم و واقعا کمک کنم.امیدوارم بتونم اینکارو براتون بکنم
عرق نعنا خوب ی قاشق بدی

دادم.هرشب میدم.بخدا همه کاری کردم.یبوست داره یکم.همه جوشونده ای امتحان کردم.

خدایا شکرت بخاطر پسر گلم...و همسر خوبم...همیشه دوست دارم بانظراتم بقیه رو خوشحال کنم و واقعا کمک کنم.امیدوارم بتونم اینکارو براتون بکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه غذایی میدی بهش

چندوقته همش سوپ میدم‌خاکشیر میدم خوب دفع کنه.برنج.همینا با مرغ

از قطره پدی لاکت استفاده کن عاالی

کولیک اید میدم خاهرم گف بده‌الان شبا بیدار میشه خودشو میندازه این‌ور اون ور گررررریههه

همون یبوست اذیتش میکنه چون شیر قطع کردی بجاش باید مایعات زیاد بهش بدی

ولا مرتب اب.خاکشیر گلاب‌.مرتب اب میدم بخوره.اما روزا خوبه تقریبا شبا گزیه.خابش سبک و بد شده  

من پسرم از شیر گرفتم اوایل روزی دولیتر شیر پاستوریزه میخورد به مرور کمش کردم

شبا چی؟؟تا چندوق اذیت کرد تا کامل مث قبل شد؟

شبا چی؟؟تا چندوق اذیت کرد تا کامل مث قبل شد؟

شبا هم با شیشه تقریبا سه چهارماه بعدش دیگه از سرش افتاد بنظرم بی تابی شباش هم میتونه بخاطر یبوست باشه هم اینکه عادت به شیر خوردن داشته

شبا هم با شیشه تقریبا سه چهارماه بعدش دیگه از سرش افتاد بنظرم بی تابی شباش هم میتونه بخاطر یبوست باش ...

بنظر تو‌چیکار کنم حالش خوب بشه مث قبل.دلم میسوزه.خابش خراب شده.زودرنجه .شکمشم سونو نوشته بود پرگازز

شبا هم با شیشه تقریبا سه چهارماه بعدش دیگه از سرش افتاد بنظرم بی تابی شباش هم میتونه بخاطر یبوست باش ...

شتبه جواب سونو و ازمایش میبرم پیش دکتر ببینن چی میده دارو

بنظر تو‌چیکار کنم حالش خوب بشه مث قبل.دلم میسوزه.خابش خراب شده.زودرنجه .شکمشم سونو نوشته بود پرگازز

بیشتر ببوسش شبا بیدار میشه اصلا هول نکن آروم بغلش کن ماساژش بده شاید دلیل علمی نداشته باشه ولی بنظرم استرس مادر درد بچه رو بیشتر میکنه شکمشو دورانی ماساژ بده اگه شیشه میگیره شیر شیرین کن بهش بده کم کم شیرینی شو کم کن از این نترس ب شیشه عادت کنه خودش بالاخره میزاره کنار