بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
اسی مامانم میرفت گوجه میگرفت میورد.. به چهارقسمت تقسیم میکرد میذاشت سه چهارروز تو همون حال میموند.. بعد میورد با دست تمیز له میکرد واز صافی رد میکرد.. هم پوستش هم دونش گرفته میشد.. ابشو میذاشت رو گاز انقد میموند که غلیظ شه اخرای پختم نمکو روغن اضافه میکرد
گوجه ها رو تمیز بشور و قاچ کن بریز توی دبه دو روز بمونه جلوی نور خورشید باشه بهتزه ..توی این دوروز چند بار دستکش دستت کن قشنگ گوجه ها رو له کن با دست چنگ بزن....روز دوم بریز توی خورد کن یا مخلوط کن و از صافی ردش کن که دونههاش جدا بشه..بعد بریز داخل قابلمه بذار روی شعله کم تا قشنگ غلیظ بشه یکمم نمک بزن بعد از اینکه توی دمای محیط سرد شد بذارش داخل یخچال حتما درب ظرف محکم ببند که هوا نره داخلش کپک بزنه