2777
2789
عنوان

مادر شوهرم میگه باید پی پی منو پاک کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 1696 بازدید | 56 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده شوهرم انقدر در حقم بدی کردن

که اگر چیزیشون بشه مادرش و پدرش عمرا راضی نیستم نگهداری کنم ازشون

با اینکه مادرشوهرم سرطان داره و پیره و پدرشوهرمم لگنش شسکته و ۷۰ سالشه.

عمرا ازش نگه داری کنم ب شوهرمم گفتم

خیلییییییییییی شرایط سختیه ولی مگه میشه پرستار پیدا نشه پول خوبی بدید حتما میان اینجوری واقعا اعصاب ...

خود پدر سگش نیگه نه من بچه بزرگ کردم که چی هرچی هم پرستار میاد ۱ روزه فرار میکنه

دقیقا مادر بزرگ خودم رو یادم اومد ولی مادرم صبورانه نگهداری کرد ازش دو سال تموم رو .  با اینکه تقریبا سی سال در حقش نامردی کرده بود مادربزرگم. همش میگفت تو یتیمی هفت تا خواهر داری  اگه بمیری چیزی نمیشه اما پسر من تکه 

خود پدر سگش نیگه نه من بچه بزرگ کردم که چی هرچی هم پرستار میاد ۱ روزه فرار میکنه

بدرک که بزرگ کردی میخاستی بچه نزایی چه بد متاسفم خدا کنه زودتر راه نجاتی پیدا کنی عزیزم

لایک نکنید