2777
2789

اگه داریدبهم بدید 🙂لطفا منظورم دلبری تو رابطه ج....

خدآیا بِه همسرم پول بِده🥺بتونه چند تا تیکه جهزیه شو و یه خوُنِه رَهن کُنِه بِریم سَر خونه زِندِگیمون🥺💔خُدایا جَهزیم قدیمی شُد دیگ ،دِلت نمیسوزِه☹گُنآه دآرم خدآجونم😗❤

😂 

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂 

😐😐

خدآیا بِه همسرم پول بِده🥺بتونه چند تا تیکه جهزیه شو و یه خوُنِه رَهن کُنِه بِریم سَر خونه زِندِگیمون🥺💔خُدایا جَهزیم قدیمی شُد دیگ ،دِلت نمیسوزِه☹گُنآه دآرم خدآجونم😗❤
وسط رابطه کشداااااااار بخند😂

یعنی خوشم میاد هیچ کمکی نمیکنید فقط یا گزارش یا مسخره میکنید مگه سایت برا همچین سوالایی نیست 

سلام عزیزم من خیلی پیگیر این چیزا بودم ی کم راهنماییت میکنم امیدوارم بدردت بخوره:

اول اینکه هر روز ی لباس جدید بپوش مثلا 5دس لباس زیبا داری هر رور یکی رو بپوش و فردا یکی دیگه. همیشه شق و رق راه برو و قدم بردار, خونت همیشه تمیز باشه, برای شوهرت میوه پوست بکن بزار دهنش و کیک درس کن براش و......من اینکارا کردم خیلی زیاد تاثیرش رو دیدم, ی چیز ریز تو رابطه هاتون راحت باش خجالت نکش, اون چیزایی ک از دوران قدیم همیشه دوس داشتی انجام بدی رو انجام بده خیلی زندگی شیرین تر میشه🌹

سلام عزیزم من خیلی پیگیر این چیزا بودم ی کم راهنماییت میکنم امیدوارم بدردت بخوره: اول اینکه هر روز ...

عزیزم مرسی از راهنمایی هات قربونت برم 🙊من عقدم هنوز خونه خودم نیستم خیلی بدرد بخور بود فداتشم