2777
2789

سلام

خیلی واسم سوال شده خانومایی که شاغل هستید پولتونو توی زندگی خرج می کنید؟ شوهرتون ازتون میگیره؟ حساب مشترک دارید؟

نه اینکه بگم بده زن تو خونه خرج کنه ها نه! ولی به نظرم نباید وظیفه زن بشه یا اینکه زن اختیار پول خودشو نداشته باشه بالاخره ما خانوما مجبوریم یه شغلی رو انتخاب کنیم که هم ساعت کاریش کم و مناسب باشه تا به کارهای خانه برسیم و این بی انصافیه که بخوان این پولم رو کلا بگیرن بالاخره مرد وظیفشه خرج خونه و زنشو بده... اینه که میگن زنی که خرج داره ارزش و زنانگی داره واقعیه...

چطور این قضیه رو مدیریت می کنید؟

حتی دیدم بعضی خانومای شاغل از شوهراشون ماهانه یه پولیم میگیرن؟ چطوری؟ من خجالت می کشم بگم پول بده یا فلان چیزو بخر همش میترسم بگه خودت که پول داری یا خودت که حقوق داری از طرفیم حقوقم خیلی زیاد نیست و اینکه نمیخوام از اول عادت کنه به خرج نکردن 

مامان من شاغله کل خرجمون با مامانمه

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماهانه ميزنه به كارتم ي مبلغي رو ولي بازم از حقوق خودم براي خودم خرج ميكنم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

والا من که شاغل نیستم ولی اعتقاد دارم یه خانم باید هرماه مقداری پس انداز کنه که بعد برای خودش ماشین بخره یا سکه بخره پس انداز داشته باشه

و بقیه دیگه در خونه خرج بشه هردو نفر کار میکنن که زندگی هردوشون بهتر بشه دیگه

یعنی چی وظیفه مرد هست 

و البته مرد هم باید عاقل باشه در کارهای خونه کمک کنا

از نظر من زندگی مشترک یعنی اینکه تو همه چی شریک باشیم.جاهایی که لازم باشه بله واسه زندگی و خرید و...من خرج میکنم...

ماهانه هم همسرم به نسبت درآمدش پول به حسابم واریز میکنه که از نظر من لزومی نداره ولی خودشون دوست دارن که بدن

خب من و همسرم از اول زندگی باهم درباره این چیز ها صحبت کردیم که هر کی چه وظیفه ای داره☺

توی خواستگاری؟یا بعدش؟

می تونم بپرسم چطور این موضوعو بیان کردید و چی گفتید چون واقعا موندم چطور صحبتشو پیش بکشم

توی خواستگاری؟یا بعدش؟ می تونم بپرسم چطور این موضوعو بیان کردید و چی گفتید چون واقعا موندم چطور صحب ...

از اول ازدواج مون قرار گذاشتیم که هر چی که مربوط به داخل یخچال فریزر هست وظیفه همسرمه 

اگر احیانا خواستیم برای خونه چیزی بخریم به فرض مثال میز بخریم یا کاغذ دیواری کنیم و کلا کار های از این قبیل من کمی از لحاظ مالی کمک می کنم و نمیزارم همه شو خودش بده 

اگر پول آب برق زیاد باشه بخشی شو من میدم تا بهش فشار نیاد 

خرج های مربوط به خودمم ازش کمک می گیرم و همه رو خودم نمیدم مثلا همین دیروز بهش گفتم که میخوام یه بارونی بخرم 300تومنه تو چقدر می تونی کمک کنی 

فکر کنم درباره همه چیز بهت گفته باشم عزیزم این تجربه منه تو زندگی 

امیدوارم بهت کمک کنه گلم💞❤💞❤