الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم اگه حالت خیلی بده با مشورت پزشکت دمیترون بخور منم تو طول دوران بارداری به شدت ویار داشتم طوری که از شدت بالا اوردن خونریزی معده چندین بار کردم و هر سری دو هفته بیمارستان بستری بودم تا خود 9 ماه ویار داشتم با خوردن قرص دمیترون نیم ساعت قبل غذا خوردن میتونستم چیزی بخورم در ضمن غذاهای مثل سوپ و آش و خورشتهای آبددار تحریک میکنه و حالت به شدت بد میشه تا میتونی جوجه کباب بخور وبا نون تست یعنی غذاهای خشک تا میتونی بخور انشاءالله خیلی زود ویارت برطرف بشه
تو دهمین بهار زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده 😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞
خواهش میکنم انشاءالله به سلامتی این دوران رو طی کنی و نی نی رو صحیح وسلامت بغل بگیری گلم
تو دهمین بهار زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده 😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞
فقط دمیترون بخر بخور...8ساعت ی بار بود فک کنم...جواب نیده صررم نداره.قرص ب6 هم خوبه ولی خیلی کم اثر داره...سیرابی هم خوبه...باید تحمل کنی من دوبار رفتم زیر سرم چندتا مسکن تا معده ام خوب شد
سلام گلی منم اینروزارو گذروندم فقط دلستر یا نوشابه حالمو خوب میکرد ب هیچ وجه چیز ترش نخور چون بالا میاری معده درد میگیری برنج و ماکارانی نخور سنگینن موقع بالا اوردن پدر ادم در میاد فقط مایعات بخور سوپ بخور نون لواش هم سبکه منم ازین روز ها داشتم تجربم فقط میگه ک سعی کن فقط میوه و مایعات و سوپ بخوری موقع بالا اوردن معده ات اذیتت نکنه وحشتناکه اینروزا
6سالی میشه خودمو فراموش کردم🖤تیکر ب وقت لاغری وزن اولیه73 وزن فعلیم69شروع99/12/18تیکر رسیدن ب هدفم 60