مهربونی۲۶ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/20 تعداد پست: 2703 عنوان چیکار کنم لاغر شم 80 بازدید | 3 پست من ۲۱ سالمه کالری شماری میکنم روزانه معمولا ۷۰۰ تا ۱۲۰۰ کالری مصرف دارم اما اکثرش همون زیر هزاره یماهه وزن و سایزم ثابتهدمنوش نیوشا هم میخورم و یسری دمنوش دیگه تنبل شدم حوصله ورزش ندارم قبلش هم زیاد نبود در حد نیم ساعت نهایت در روز مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26 علاقه مند به طب سنتی دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم 1399/11/16 | 16:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کاترین_ارنشاو عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 7009 من هر روز تقریبا ورزش رو دارم، 40 دقیقه ولی شدید، وزنه اینا نمیزنم ولی خیلی تحرک دارم
soheila_maman عضویت: 1399/11/08 تعداد پست: 2564 استپ کردی یا برو پیش دکتر تغذیع یا شوک بده یه روز بشین درحد ترکیدن بخور فست فود پیتزا و همه چی فرداش ۶۰۰ بخور بعدش کم کم بیار رو حالت نرمال..از اول کم کالری شروع کردی برا همین آنقدر که تورا میخواهم بودن خودرا نمیخواهم "D"
مهربونی۲۶ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/20 تعداد پست: 2703 استپ کردی یا برو پیش دکتر تغذیع یا شوک بده یه روز بشین درحد ترکیدن بخور فست فود & ... اخه من جدی حجم غذامم کمه مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26 علاقه مند به طب سنتی دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم