2777
2789
عنوان

راهنمایی از کسایی که لیزر رفتن

83 بازدید | 13 پست

سلام. خانما کیا لیزر رفتن سوال دارم.. 

من جلسه هفتم رفتم موهام دراومد حدود 50 درصدش که جلسه ششم اونا نبودن ولی جلسه هفتم رفتم بعد چند روز دراومد؟ من الان چیکار کنم؟ شوهرم میگه چرا دراومد خودم هم موندم جلسه هشتم رو نرفتم چون ترسیدم باز بقیش هم دربیاد. لیزر هم میرم نابلکس بود. لطفا بگید الان چیکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوما من دو جلسه رفتم بعدش دیگه شرایطم جور نشد برم الان سه ماهه نرفتم وقتی خواستم برم باز از اول باید شروع کنم یا میشه جلسه سومم؟ 

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

من ۱۰جلسه هست ک میرم باز در میان اما نازک و پرز مانند میگه چن جلسه دیگم باید بیای بعد سالی دوبار بیای شارژ 

دستگاهک الکس دایود فک کنم بود 

کسی تجربه نداره؟؟تکلیفم چیه

با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂
من ۱۰جلسه هست ک میرم باز در میان اما نازک و پرز مانند میگه چن جلسه دیگم باید بیای بعد سالی دوبار بیا ...

سلام. والا من خودم نمیدونم فقط همه میگن کندلا بهتره مال منم دراومده

بنظرم بهشون بگو  چطوری باهاش صحبت کردی  مثلا من اون موقع قرار بود بعد ۶ جلسه یه جلسه رای ...

بهش گفتم میگه 8 جلسه باید بشه بعد دوباره دو ماه یکبار باید بیای فک کنم واسه پول میگن چون همه همون 8 جلسه  رفتن دیگه درنیومده شانس منه این همه پول دادم باز دراومد حالا باز باید یه جا دیگه برم جلسه 550 ازم می‌گرفت 

من ۱۰جلسه هست ک میرم باز در میان اما نازک و پرز مانند میگه چن جلسه دیگم باید بیای بعد سالی دوبار بیا ...

دایوت میگن خوب نیست باز درمیاد میخوای کندلا برو