2777
2789

منظورم غذاهاییه که سه سوته آماده میشه و هر وقت عجله دارین میگین فلان چیز درست کنم زود آماده بشه و خوشمزه هم باشه حتما 

لطفاً از ذکر نون پنیر و املت و نیمرو و مشتقات ساده تخم مرغ خودداری کنید 🍳🥚

می‌خوام این تاپیک بمونه واسه مادرایی که بچه نوپا دارن نمیتونن زیاد پای گاز بمونن یا خانم های شاغل تا یه تاپیک درست درمون از توش دربیاد  

اولیش رو خودم میگم تا شما هم گرم شید هنراتون رو رو کنین

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من موقع بسته بندی مرغ رو اندازه یک بند انگشت تیکه تیکه ریز میکنیم می‌دونم این بسته ها برای این غذاست

توی یه کاسه یه تخم مرغ می‌شکنیم مرغا رو میریزیم توش بعد فرت توش آرد و نمک فلفل زردچوبه میریزم و چنگ می‌زنیم همه رو با هم سرخ میکنیم میشه شنیسل مرغ 😁 خیلی هم خوشمزه و آسون 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

خوراک دال عدس

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

کسی اومد منم صدا کنید

خدایا...انقدر کار به کار هم نداشته باشیم و باسوالاتمون ازار ندیم عاشقم عاشقم                                                         خدایا مراقبمون باش معجزتو دیدم                             خدایا عزیزامو برام نگهدار                                          

من همیشه چرخ کرده مرغ رو با ادویه جات مخصوص فرم میدم و فریز میکنم ک اگ زمان نداشتم زود سرخ کنم

خورش هامو زیاد میذارم و نصفشو تو ظرف فریز میکنم

و..

parisa_azeri_qizسابق🙃   گویی تمام دارو و ندارت را درون قایقی بگذاری و گرفتار طوفان شده و بعد از واژگونی و ویرانی..در دل بی کران دریا روی تخته چوبی فقط زنده ماندن را برده باشی..🙃

قبلا گفتم یه کاربر ها گفت آخه این غذاست؟

گوشت چرخ شده با پیاز و ادویه تفت میدم

اگه حوصله داشته باشم گوجه سرخ شده و سیب زمینی سرخ کرده هم میذارم کنارش وگرنه همون گوشت چرخ شده با ادویه

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

والا من همین امروز وقت نداشتم بشدت هم گشنمون بود با بچه ها دخترمم هشت ماهشه نمیزاره کار کنم برا سه تاییمون یه لیوان برنج شستم یه پیاز گنده خورد کردم توش با سیب زمینی نگینی درشت کردم ریختم توش با نمک و کمی روعن گذاشتم پخت و دم کشید همه باهم😂اصلا فکر نمیکردم اینقد خوشمزه بشه

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
خوراک دال عدس

طرز تهیه رو هم بگو گلم لطفا من تا حالا دال عدس نخوردم🤪🤪🤪

پنیر رو له کن یه تخم مرغ بزن توش یکم شوید خشک نمک فلفل زرچوبه بزن ماهیتابه رو بزار رو گاز روغن بریز این مواد هم بریز داخلش قشنگ سرخ کن میشه پنیر برشته خیلی هم خوشمزه هست هم با نون و هم برنج میشه خورد

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙