2777
2789
عنوان

قد کشیدن با طب سوجوک

8929 بازدید | 22 پست

سلام من راجب برنج خوردن برای قد کشیدن همه اطلاعات رو دارم و میدونم که باید چیکار کنم ولی چرا باید حتما با برنج ایرانی باشه؟! 

برنج ایرانی کوچولو و تپله و شکسته هم توش داره میترسم بخورم تاثیرش برعکس بشه😐

برنج های پاکستانی که هم باریک تر و بلند تر و کشیده تر هستند و هم خیلی بهتر و بیشتر قد میکشن پس چرا میگن حتما باید برنج ایرانی باشه؟ (چون خوندم که قد کشیدن برنج توی معده باعث میشه بدن از فرآیند اون پیروی کنه و باعث افزایش قد میشه)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر جالب! نتيجه بخش هم بود؟ 

برای من نتیجه بخش بود هم سایز و هم وزنم کم شد. حالا نمیدونم تلقین بود یا واقعا تاثیر برنج قورت دادن

البته طبق دستوری که استادسوجوک تو کانالش گذاشته بود ، چون تعداد روز و تعداد برنج باید طبق دستور مصرف شه

یعنی برنج ایرانی بخوری خودت قد می کشی؟!😐 چطوریاست توضیح میدی

باید صبح ها ده تا دوره برنج ایرانی که شکسته و لکه دار هم نباشه ناشتا قبل از اینکه چیزی بخوری با آب ولرم مثل قرص قورت بدی . حد اکثرش تا شیش ماهه یعنی بیشتر از شیش ماه نباید بخوری و بین هر ماه دوسه روز فاصله بیندازی و بعد شروع کنی به خوردن.خیلیاتجربه کردن و نتیجه گرفتن. رده سنی هم نداره ولی باید معده ت مشکل نداشته باشه 

حتی یه خانمی که 38 سالش بوده نتیجه گرفته

باید صبح ها ده تا دوره برنج ایرانی که شکسته و لکه دار هم نباشه ناشتا قبل از اینکه چیزی بخوری با آب و ...

سلام دوست عزیز از این تاپیک خیلی وقته گذشته ممنون میشم جواب بدین منم دوست دارم بلند بشم خیلی ، در حد سه تا چهار سانت یه خانمی تو یه تاپیک گفته بود که انجام داده بود بالای سی بود منم همینطور میشه جواب بدین انجام دادین ؟

لطفا برای داداشم یه فاتحه یا صلوات بفرستین 
برای من نتیجه بخش بود هم سایز و هم وزنم کم شد. حالا نمیدونم تلقین بود یا واقعا تاثیر برنج قورت دادن ...

سلام دوست عزیز میشه اسم کانال و استاد رو به من بگید ممنونم 

لطفا برای داداشم یه فاتحه یا صلوات بفرستین 
باید صبح ها ده تا دوره برنج ایرانی که شکسته و لکه دار هم نباشه ناشتا قبل از اینکه چیزی بخوری با آب و ...

من لاغرم نمیخوام لاغر شم بخورم برای افزایش قد لاغر که نمیشم ؟!وعوارضی نداره؟!درسته لاغر می‌کنه🥲

😐🤣

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.