2777
2789

سلام

خونه ما نزدیک خونه خانواده همسرمه

امکان دور شدن هم نداریم بنا به دلایلی

خانواده همسر خیلی مهربونی دارم

خیلی با محبت بودن

بی نهایت مادرشوهرم مذهبی هست

کلا خوب بودیم تا این که مادر همسرم چندبار منو بدون چادر با مانتو دید

خیلی بدش اومد و کلی به من گفت که بی چادری یعنی بیحیایی . دلم خیلی شکست از حرفش

حالا ازون به بعد هروقت منو با چادر میبینه گرم سلام میده اما با مانتو باشم روشو ازم برمیگردونه

دوتا جاریام خیلی جدی و بداخلاقن و بی نهایت گستاخ و اهل دعوا هر کاری دوس دارن انجام میدن و کسی جرات نداره حرفی بزنه اما من متاسفانه خیلی آروم و مهربونم با همه

چند وقته کلا دارم دوری میکنم

عذاب وجدان دارم بابت دوری و سرسنگین بودنم

اما بازم دوروز پیش زنگ زنگ که خواب دیدم تو رو تو مجلس روضه راه ندادن چون چادر نداشتی 😑

دوری و سرسنگینی گویا جواب نمیده

اهل حاضر جوابی نیستم 

آخه این حرفه ؟؟ مگه من اختیار ندارم چطوری لباس بپوشم و زندگی کنم ؟ تا وقتی عزیز و محترمم که باب میلشون زندگی کنم ؟؟

بگین چه راه حلی پیشنهاد میدین ؟

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم وقتی قبول کردی با خانواده مذهبی وصلت کنی باید این چیزا هم قبول کنی  

منم نمیگم حجاب فقط با چادره 

ولی بخاطر یه چادر دوطرف نباید دعوا راه بندازن ولی استارتر میتونه چادر بپوشه اگه نپوش ممکنه همین مشکل بزرگتر  بشه و تو زندگیشون بد بشه

جنسیت:مرد   تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم

دو تا راه داری 

اول اینکه ساده و صرح حرفت رو بزنی لزومی هم نداره دعوا و حاضرجوابی کنی

دوم اینکه وقتی اولویتت این باشه که باب میل خودت زندگی کنی قبول کنی که افرادی هم ممکنه خوششون نیاد

همونقدر که تو اختیار لباس پوشیدن خودت رو داری اونم اختیار خوش اخلاقی بد اخلاقی خودش رو داره

میخوای تحمل کن میخوای تغییر کن

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

رفتار با مادر همسرتو نمیدونم ولی کلا یه سبک پوششو در نظر بگیر .

من کلا حسم نسبت ب کسایی ک یه روز چادر میپوشن یه روز مانتو خوب نیست.

این نظر منه لطفا اکر مخالفید ریپلای نکنید.

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂

عین منی ولی تا حدودی رعایت خوبه ک دل کسیو نشکنم مدتی مادر شوهرم نامزدی عروسی گیر میداد عروس فلانی چادر میپوشه ولی من گاه بیگاه سر کردم بعد ول کردم الن خودم دوس دارم سر میکنم ولی مادر شوهرم میگه مانتویی بهتره چادر دست وپا گیره  فازشون رو نمیدونم

پدرشوهرم یبار بهم گفت خواب دیده

پدر خدابیامرزمو دیده

وقت نماز بوده

پدرم گفته صبر کنیددخترم نماز بخونه

پدرشوهرم گفته دخترت که نماز نمیخونه!

اون لحظه پدرشوهرم برمیگرده میبینه من دارم نمازمیخونم، یه نوری هم دورم هست

پدرم هم با صدای بلند میخنده

زمانی که این خواب دیده بود، قهر بودیم( سر قضاوت کردن های بیجاش)

این خواب برام گفت مثلا حجاب و نماز منو زیر سوال ببره

برگشتم بهش گفتم منو زیادی قضاوت میکنی

اینطور خواب دیدی که به خودت بیای

تا اخر شب اصلا حرفی نزد

فکر کنم داشت به کارهاش زشتش فکر میکرد

رفتار با مادر همسرتو نمیدونم ولی کلا یه سبک پوششو در نظر بگیر . من کلا حسم نسبت ب کسایی ک یه روز چا ...

جاهایی مثل خیابون خوبه چادر وقتی تنهاس ادم ولی رانندگی یا تفریح وخرید دست وپا گیره

منم نمیگم حجاب فقط با چادره  ولی بخاطر یه چادر دوطرف نباید دعوا راه بندازن ولی استارتر میتونه ...

منم چندتا خانواده مذهبی اومدن خاستگاریم ولی قبول نکردم چون میدونستم ب مشکل میخورم 

همه ی مشکلات بعد ازدواج نتیجه ی تصمیم خودمونه 

بنظرم بی محلی و سرسنگین بودن و دعوا ادمو نابود میکنه ‌..چادرشو بپوشه بهتره.

من چادر رو دوس دارم

حجاب بدون چادر در حد مانتو بلند و روسری بلند هست . واقعا با چادر در عذابم

فقط موقع پیاده روی و تفریحات چون دستو پا گیر میشه با مانتو راحتترم

از روز اول هم گفتم به همسرم روز خواستگاری قبول کرد گفت هرجور راحتی لباس بپوش

چون زیادی تو خانواده همسرم حرمت مهمه هیچی به مادرش نمیگه یا مادرش جلو همسرم چیزی به من نمیگه اما موندم چیکار کنم زبونشون رو من بلنده که اهل حاضر جوابی نیستم !

عزیزم وقتی قبول کردی با خانواده مذهبی وصلت کنی باید این چیزا هم قبول کنی 

عزیزم مدل من کلا محجبه اس

حتی بدون چادر

دو تا راه داری  اول اینکه ساده و صرح حرفت رو بزنی لزومی هم نداره دعوا و حاضرجوابی کنی دوم این ...

درسته گلم

رفتار با مادر همسرتو نمیدونم ولی کلا یه سبک پوششو در نظر بگیر . من کلا حسم نسبت ب کسایی ک یه روز چا ...

درست میگی عزیزم

هر دفعه یه مدل اصلا جالب نیست

اما تمایلی ندارم همیشه چادر سر کنم

پوشش بدون چادرم به اندازه کافی سنگین و پوشیده هست