2777
2789
عنوان

اوناییکه رانندگیشون خوبه یا می تونن انرژی مثبت بهم بدن بیان تروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 37 پست
من 17سالمه 9ساله رانندگی میکنم خیلی بچه بودم میتونم بگم دم بابام گرم که داد بهم تاالان به مشکل نخورد ...

دروغ میگی نقی

اخه بلوف تا ب کی؟

اخه نه ساله پاش به کلاج وترمز وگاز میرسه😳😳😳

خواهر شوهرم اصلا بلد نبود، چند وقت کنار شوهرش نشس ت،من بهش گفتم خودت باید تنها بشینی،همین کارو کرد، حتی پارک نمیتونست بکنه از دیگران استفاده میکرد، الان در عرض یک ماه راننده شده، م ن خودم هنوز ننشستم، در صورتی که از اون ماهرترم  

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دروغ میگی نقی اخه بلوف تا ب کی؟ اخه نه ساله پاش به کلاج وترمز وگاز میرسه😳😳😳

بله عزیزم دروغی نمیگم! حالا دوست داشتی باورکن نداشتی هم نکن خواهرمن تاکید نکردم باورکنی گلم😘

البته ک میتونی

من خودم از استرس میمردم. 

هنوزم استرس دارم ولی شوهرم تشویقم کرد ی جورایی تا رانندگی کنم. فقط میگه دقت کن، تند نرو، جایی که لازمه ترمز کن. ماشین در اختیار توئه نه اینکه تو در اختیار ماشین باشی(ی همچین چیزی گفت!!) هر وقت ب حرفش فک میکنم اعتماد بنفسم بالا میری و میدونم من کنترل ماشینو بدست دارم پس دقتم میره بالا..

ب قول استادم باید از کاری ک انجام میدی لذت ببری! برای رفع تکلیف اون کارو نکن. ازش لذت ببر..اینجوری خیلی پیشرفت میکنی

حتناااا کلاس برو

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
ممنون عزیزم که وقت گذاشتی اینارو برام نوشتی⚘

فدات دوست من

بدون هرکاری میخوای میتونی انجام بدی فقط اول باید خودتو براش آماده کنی و بهش ایمان داشته باشی💝

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

ماشینت چی هست بعدش دنده ای هست یا اتومات؟؟؟؟؟

وقتی عصبانی میشم یه احمق تمام عیار میشم و عقلم تعطیل میشه 😂😂 زود آروم میشم و  زود هم اعتماد میکنم با اینکه میدونم اشتباهه،  از یه سوراخ بارها گزیده میشم تا چنان دردم بیاد که تا ۷ آسمان آه و ناله ام برود ،،،،،، و اما نی نی سایت بهترین دوستم هست  از سال ۹۶ اینجام درد و دل میکنم و درد ودل میشنوم تایپ خنده و شاد و پر انرژی دوست دارم وقتیکه حال دلم خوب باشه ، بدترین حرفم بهم بزنی اسم کاربریت یادم می ره پس ناراحتم نکنید 😂😂😂😂😂😂😂😂
وای🙈 من نشم اونجوری😪

نمیشی نترس تو فقط روی شوهرتو کم کن فک نکنه بلد نیستی😂

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

منم حدود پنج ساله گرفنم گواهینامه،اوایل مینشستم کنار شوهرم ولی تنها میترسم،سبقت نمیتونم بگیرم و خیلی اروم میرم ترافیک ایجاد میکنم😂😂،استرس دارم و میترسم!از وفتی دخترم اومد بدنیا اینجور شدم😔استرسی شدم!شوهرم و بقیه هم بهم استرس دادن،بعد از تصادف برادرم هم روحیم رو از دست دادم😔😔خیلی دوست دارم مثل قبل زرنگ و بدون استرس باشم ولی نمیشه

چیزیت نشد؟؟😱😱

خدا رحم کرد چهارتا از دوستامم تو ماشین بودن

جوگیر شدم با سرعت سرپیچ سبقت گرفتم ماشین از روبه رو اومد سریع ک فرمون پیچوندم چپ شد

هیچیمون نشد فقط تاشب بیمارستان بودیم ک چک کنن چیزی نبوده خودمم دماغم شکست ک عمل کردم

ولی ازون ب بعد رانندگیم خیلی حرفه ای شده اصلا نمیترسم