2777
2789

سلام 

بچه ها من دیروز رفتمپیش دکتر اسکوییان ( متخصص ناباروری

بعد سونو واژینال کرد گفت آندومتریوز و کیست چسبنده داری باید iui بکنی

گفتم من نمیتونم iui استرین زیاده اینجوری نمیشه گفت حالا برو داروهات و بخور روز هشتم بیا

بهم لتروزول و سینال اف داد

روزی دو تا لتروزول، دو روز هم سینال اف

عکس رنگی هم گفته باید بگیرم

کسی با این شرایط با خوردن دارو باردار شده؟

معجزه زندگی من...خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه اطلاعاتی ندارم عزیزم انشالا هرچی خیره پیش بیاد برات , منم دیروز متوجه شدم پلی کیستیکم و شوهرمم اسپرمش کم تحرکه و هر دو باید دارو بخوریم خیلی نگرانم اصلا حالم خوب نیس یبارم سقط داشتم و خیلی میترسم

متاسفانه اطلاعاتی ندارم عزیزم انشالا هرچی خیره پیش بیاد برات , منم دیروز متوجه شدم پلی کیستیکم و شوه ...

ممنون عزیزم⁦❤️⁩

شوهر منم کم تحرکی و واریکوسل داشت با دارو و عمل رفع شد ،ان شاء الله خیلی زود به نتیجه می رسی 😘

ممنون عزیزم⁦❤️⁩ شوهر منم کم تحرکی و واریکوسل داشت با دارو و عمل رفع شد ،ان شاء الله خیلی زود به نتی ...

ممنون عزیزم , امیدوارم خدا همه ی منتظرا رو حاجت روا کنه 

1 ساله اقدامم که ماه پیش هم سقط شد من قبلا هیچ دارویی مصرف نمیکردم ولی الان که سقط شده رفتم دکتر گفت ...

پس ان شاءالله بزودی دوباره حامله میشی 😘😘😘

توروخدا اگه کسی چیزی می‌دونه بگه از دیشب فقط دارم اشک میریزم

سلام عزیزم شما باردار شدی؟منم تازه یه دوره رفتم پیشه اسکوییان بهم سینال اف روز ۸ و ۹ پریودی داد با لتروزول ردز ۳ پریودی تا ۷ پریودی روزی ۲ تا.

سلام عزیزم شما باردار شدی؟منم تازه یه دوره رفتم پیشه اسکوییان بهم سینال اف روز ۸ و ۹ پریودی داد با ل ...

سلام عزیزم نه متأسفانه

فک میکنم اگر آمپولا و قرصا رو سر ساعت مشخص بخوری جواب بهتری بگیری

سلام عزیزم نه متأسفانه فک میکنم اگر آمپولا و قرصا رو سر ساعت مشخص بخوری جواب بهتری بگیری

چند بار رفتی پیشش؟الان پیشه کی میری؟من تنبلی تخمدان دارم.اسکوییان خیلی تعریف میکنن.