2777
2789
عنوان

آغوشی نوزاد چقدر کاربرد داره؟

4677 بازدید | 15 پست

لطفاً اگه تجربه استفاده ش رو دارین بگین و اینکه اگر مدل و برند خاصی می‌شناسین معرفی کنید

درکل می‌خوام بدونم آیا بچه توش راحت هست و اذیت نمیشه؟ و اینکه تا چندماهگی کاربرد داره؟

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه فضا هم اشغال میکنه. روروئک هم بیخوده . خواهرم یه عالمه وسایل خرید و آخرسر م دید جا نداره گرفت هم ...

منم برای نوزادم اصلا وسیله اضافه نگرفتم.الان که داره سه ماهش میشه بغل کردنش برام سخت شده.میخواستم ببینم ارزش خرید داره

خب کالسکه بهتر نیس؟ هم بچه راحت تره هم خودت

آخه ما خوزستانیم و نصف بیشتر سال هوا خیلی گرمه و عملا پیاده روی نداریم و همش با ماشین میریم بیرون..پیاده رو ها هم که دیگه نگم

آخه ما خوزستانیم و نصف بیشتر سال هوا خیلی گرمه و عملا پیاده روی نداریم و همش با ماشین میریم بیرون..پ ...

میمونه کریر که نهایتا اونم باید دست بگیری و وزن خودش به تنهایی زیاده چه برسه بچه هم بره توش. نهایتا همون آغوشی رو بگیر😃 ولی صورتش به سمت خودت بذار یعنی برعکس بذار تو آغوشی 

🌷

https://uupload.ir/files/3a6_آغوشی-جدید-چیکو-3.jpg

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

آخه فضا هم اشغال میکنه. روروئک هم بیخوده . خواهرم یه عالمه وسایل خرید و آخرسر م دید جا نداره گرفت هم ...

روروعک ک کلا دکتر ب من گفت نخرم چون ب ستون فقرات و پاهای بچه اسیب میزنه

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون