2777
2789

بچم 28روزشه دل دردهای کولیکی داره شب هامخصوصاازساعت ده ونیم شب تاتقریباهمی موقع های ریزگریه میکنه وبایدمدام بغلم باشه وپشت شونه هاشوماساژ بدم تاآروغ بزنه ودل دردش خوب بشه. قطره کوکیک ایز وکولیک ایدهم بهش میدم امافایده نداره. اول کولیک ایددادمش دیدم فایده نداره گفتن کولیک ایزبهتره امااونم فایده نداره. چیکارکنم دل دردش خوب بشه

کاش یادمیگرفتیم هرکسی مثل مافکرنمیکنه ادم بدی نیست. وقضاوتش نمیکردیم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزبزم شربت گریپ میکسچر رو امتحان کن‌. در شبانه روز ۶بار میتونی بدی. گیاهیه و بی ضرر. برا پسر من که آ ...

ازداروخانه بگیرم یاعطاری؟ 

سردیش نشده ؟ خودت چیزای نفاخ نخوردی ؟ یه هوله یا دستمال نخی گرم کن بپیچ دور کمرش اگه اروم شد سردیش شده

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

به شکم بخوابون روی دستت وتکونش بده

پاهاشو مثل دوچرخه ببر داخل شکم تا باد شکمش خارج بشه

خودت غذاهای سرد ونفاخ نخور 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

فقط و فقط روغن اصل بادوم تلخ کار سازه مطمئن باش 

از ناف شروع کن به صورت دورانی به جهت عقربه ساعت هی بمال شکمشو بعد هم پهلو هاشو راحت میشه بچه 

تاکید می‌کنم روغن اصل باشه

سردیش نشده ؟ خودت چیزای نفاخ نخوردی ؟ یه هوله یا دستمال نخی گرم کن بپیچ دور کمرش اگه اروم شد سردیش ش ...

نه هرشب همینطوره. راستش گاهی اوقات شیروماست میخورم یامثلاعدس پلو. خب ادم چی بخوره؟ 

نه هرشب همینطوره. راستش گاهی اوقات شیروماست میخورم یامثلاعدس پلو. خب ادم چی بخوره؟ 

میگن ماست نباید بخوری چون سرده ..در کنار غذات چیزای گرم بخور ..چای نبات بخور .خیلی تاثر داره

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

نه اصلاا نخور

تا ۴ماهگی بچت تحمل کن بعدا همه چی میتونی بخوری

تو گوگل لیست غذاهای ممنوع رو بزن سعی کن نخوری

مثلا پیاز خام حبوبات ماست پرتقال خیار اینا خیلی بده برای بچه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏